AP+ nový vizuál Davidoff

De'Longhi ECAM 25.462 B

Zobrazit katalog
De'Longhi ECAM 25.462 B
4,9 12 hodnocení
Automatický kávovar tlak 15 bar, displej, s parní tryskou, mléčný systém, nahřívač šálků, nastavení množství vody, nastavení množství kávy, příprava dvou šálků najednou, odvápňovací systém, mlýnek na kávu, samočisticí systém a režim úspory energie, objem nádržky na vodu 1,8 l, velikost zásobníku mlýnku 250 g, stupně hrubosti mletí 13, šířka 23,8 cm, příkon 1450 W, výška 34 cm, hloubka 43 cm, hmotnost 9 kg, barva černá
Kód:  EAN3346e Prod. číslo:  ECAM25462B Stránky výrobce

De'Longhi ECAM 25.462 B

Obohaťte svůj všední den jedinečným požitkem z profesionálně připravené kávy v pohodlí vašeho domova. Espresso DéLonghi ECAM 25.462 B vám díky unikátnímu patentovanému LatteCrema systému jedním stiskem připraví perfektní a poctivé capuccino. Chytrý přístroj je vybaven ultratichým mlýnkem s 13 nastaveními hrubosti mletí. Vychutnat si tak můžete bohaté aroma čerstvě namleté kávy z těch nejlepších zrn. Využít lze také tlačítka MY MILK, které automaticky spustí přípravu caffe latte a latte macchiato. Speciální napěňovací tryska vykouzlí lahodné mléko i smetanové latté. Vaše návštěva ocení možnost připrávy i dvou šálků najednou. Espresso je vhodné pro mletou i zrnkovou kávu.

Příprava kávy ještě nikdy nebyla tak komfortní a snadná. Pomocí základních tlačítek kávovar lehce nastavíte. Na zahřívání přístroje vás upozorní signální tón. Přehledný dvouřádkový displej je lokalizován do českého jazyka. Šálky jsou navíc efektně osvětleny a můžete je nechat předem nahřát. Předností je rovněž funkce termobloku pro udržení ideální a konstantní teploty espressa. Zvolte si malou, velkou či střední kávu a vyberte si mezi silným, vysokým nebo středním aroma. Espresso navíc disponuje vyjímatelnou nádržkou na vodu o objemu až 1,8 litrů a uzavíratelný zásobník na kávu s kapacitou 250 gramů. Inteligentní systém nabízí také exkluzivní počítadlo uvařených káv.

Oceníte velmi nízkou spotřebu přístroje. Espresso spadá do energetické třídy A a nabízí také speciální vypínač pro nulovou spotřebu. Vysoce praktický a efektivní je také systém čištění. Stiskem tlačítka spustíte automatické pročištění a odvápnění. Díky vodnímu filtru je espresso maximálně chráněné před zanášením vodními usazeninami. Naprogramovat lze také úroveň tvrdosti vaší vody.

Moderní design espressa zapadne do interiéru každé kuchyně. S kompaktními rozměry nezabere mnoho místa a díky inteligentním funkcím se stylové espresso stane vaším nejoblíbenějším spotřebičem.


Funkce:

  • patentovaný systém LatteCrema
  • tlačítko MY MILK pro přípravu caffe latte a latte macchiato
  • osvětlení šálků
  • 2 šálky espressa najednou
  • zabudovaný tichý mlýnek s nastavením hrubosti mletí 
  • funkce předpaření
  • nastavitelný adaptér pro výdej kávy (od 86 do 142 mm)
  • počítadlo uvařených káv
  • nový termoblok pro udržení ideální a konstantní teploty espressa 
  • vodní filtr
  • programovatelná tvrdost vody
  • nahřívač šálků
  • vypínač pro nulovou spotřebu energie


Parametry a specifikace:


Tlak čerpadla:
15 barů

Příkon:
1450 W

Energetická třída:
A

Objem zásobníku na vodu:
1,8 l

Kapacita:
14 šálků
 

Displej:
Dvouřádkový v českém jazyce

Kapacita nádoby na nemletou kávu:
250 g

Rozměry:
43,0 x 23,8 x 34,0 cm

Hmotnost:
9 kg

Barevné provedení:
Černé

Přečíst více

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Příkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!

Funkce

Obecné funkce
Příprava dvou šálků najednou Hotovo!
Chuť nápoje
Nastavitelnost intenzity / množství kávy Hotovo!
Funkce údržby a čištění
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Obecná výbava
Integrovaný mlýnek na kávu Hotovo!
Příprava nápoje
Nahřívání šálků Hotovo!
Mléčné řešení
Napařovací tryska, Mléčný systém Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Hloubka
43 cm Hotovo!
Šířka
23,8 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnost
9 kg Hotovo!
Maximální výška prostoru pro šálek
14,2 cm Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny Kávovary s mlýnkem

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobry den chci se zeptat zdali tento kavovar je v cestine a zdali umi udelat cafe latte dekuji

Dobrý den, jaký je zásadní rozdíl (tím nemyslím design a barvu) mezi tímto a "De'Longhi ECAM 22.360 S" kávovarem? Předem díky za info.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak moc je využitý kávovar, když je vystaven? Mám se obávat? Tento co teď se dívám je za 15 990Kč, tak jestli to není důvod, že je nějak odřen? Děkuji

Dobry den, Co vse je soucasti baleni? Obsahuje take nejake sklenicky ci kavu?

Lze čistit mlýnek na kávu?

Dobrý den, z jakého materiálu je mlýnek v kávovaru? Děkuji. Diana

Dobrý den, mohla bych poprosit informace o stavu použitého zboží? Jak dlouho byl používaný? nebo je pouze vyzkoušený? Nějaké technické či kosmetické vady? Děkuji

Dobrý den, nikde jsem se nedočetl je li menu v ČJ. Děkuji a odpověď.

Skoda ze nemate slevu na tento pristroj,kdyz uz mate ten maxi vyprodej :-)

Dobrý den... Uvažuji o koupi kávovarů.. A chtěl bych poradit mezi DeLonghi ECAM 25.462B A Saeco INCANTO HD8916/09..Ktery by jste mi doporučil..? S přáním hezkého dne Michal

Diskuze a poradna k De'Longhi ECAM 25.462 B
Příslušenství pro De'Longhi ECAM 25.462 B Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DéLonghi ECAM 25.462 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi ECAM 25.462 B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi ECAM 25.462 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECAM 25,462 B.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací