MS hokej Philips Alza dny Boost

ALVEUS AM 90 P - G 05 twilight

Zobrazit katalog
ALVEUS AM 90 P - G 05 twilight
Vodovodní baterie páková směšovací, tlaková, otočná, s vytahovací koncovkou osazenou perlátorem, opletená sprchová hadice 120cm, barevné provedení twilight.
Kód:  ALVEBA037 Prod. číslo:  1107674 Stránky výrobce
ALVEUS AM 90 P - G 05 twilight Prodej skončil

ALVEUS AM 90 P - G 05 twilight

Dřezová baterie Alveus AM 90 P v provedení Twilight 05 disponuje moderním designem, ale zaujme rovněž svými praktickými vlastnostmi. Je otočná, páková, tlaková a směšovací. Navíc je opatřena vytahovací koncovkou. Tato baterie s rozměry 213 × 269 mm je určena k montáži do otvoru o průměru 35 mm. Součástí balení jsou přitom i připojovací hadičky a montážní balíček. 

Klíčové vlastnosti

  • Dřezová baterie s moderním designem
  • Otočná, páková, tlaková a směsovací
  • Opatřena vytahovací koncovkou 
  • Součástí balení připojovací hadičky a montážní balíček 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALVEUS AM 90 P - G 05 twilight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alveus AM 90 P - G 05 Twilight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alveus AM 90 P - G 05 Twilight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALVEUS AM 90 P - G 05 twilight.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací