AP+ slevy v app Huawei_CZ_Launch

Belkin 3.5mm Audio + Charge RockStar

Zobrazit katalog
Belkin 3.5mm Audio + Charge RockStar
4,9 7 hodnocení
Redukce 1x Lightning na 3.5mm jack a lightning port pro iPhone 7, MFi, podpora nabíjení (12W) a poslouchání hudby zároveň
Kód:  NX207b85d1 Prod. číslo:  F8J212btWHT Stránky výrobce
Belkin 3.5mm Audio + Charge RockStar Prodej skončil

Belkin 3.5mm Audio + Charge RockStar

V případě, že nechcete poslouchat hudbu z vašeho Iphonu (7 a novější) přes Bluetooth a chcete sluchátka standardně připojit přes 3,5mm jack, je tato redukce přesně pro vás. Tato redukce od společnosti Belkin poskytuje možnost poslouchat hudbu a zároveň dobíjet baterii telefonu, a to vše přes konektor Lightning. Redukce nabízí dva výstupy, dobíjecí Lightning a klasický 3,5mm jack pro připojení sluchátek či jiného vstupního audio zařízení. 

Klíčové vlastnosti

  • Možnost poslechu hudby a dobíjení zároveň 
  • Kompaktní rozměry

Made for iPhone (MFi)

Pokud chcete mít jistotu maximálního výkonu a kompatibility, je nutné používat výhradně certifikovaný kabel typu MFi. Společnost Apple je v této oblasti maximálně přísná a my máme radost, že kabel řady AlzaPower tuto certifikaci splňuje.

Belkin je americká společnost zabývající se zejména výrobou síťových prvků, napájecích adaptérů nebo konvertorů. Historie společnosti se začíná psát v Kalifornii roku 1983, od té doby byla zařazena dvakrát mezi Inc. magazine 500 nejrychleji rostoucích společností v USA. Produkty Belkin International jsou prodávány pod třemi značkami – Belkin, Linksys a WeMo.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, bude to kompatibilní s iphone 7plus? děkuji za info

Dobrý den, lze použít i na iphone X? Nevím zda je 12w dostatečných, v popisuje je zmíněn jen iPhone 7.

Prosím objednal jsem si ale nejde mi Jack na sluchátka co stim ?

Dobrý den, Je možné s adaptérem používat i další datové funkce sluchátek jako mikrofon, ovládání hlasitosti etc.? U Předem děkuji za odpověď

Diskuze a poradna k Belkin 3.5mm Audio + Charge RockStar
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin 3,5 mm Audio + Charge RockStar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin 3.5mm Audio + Charge RockStar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin 3.5mm Audio + Charge RockStar.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací