PET AD homeoffice

CellularLine CONTOUR pro Apple iPhone X černý

Zobrazit katalog
CellularLine CONTOUR pro Apple iPhone X černý
Ochranný kryt tvrzený, transparentní zadní část, ochrana před pády i poškrábáním, plný přístup k ovládacím tlačítkům a konektorům
Kód:  CELap0501 Prod. číslo:  CONTOURCIPH8K Stránky výrobce
CellularLine CONTOUR pro Apple iPhone X černý Prodej skončil

CellularLine CONTOUR pro Apple iPhone X černý

CellularLine CONTOUR je velmi kvalitně zpracovaný tvrzený zadní kryt pro váš Apple iPhone X, který jej s naprostým přehledem ochrání a zároveň nechá smartphone vyniknout jeho výjimečností. Hrany a boky pouzdra jsou tvořeny velmi tvrdým a odolným, ale na omak jemným TPU, který spolehlivě smartphone ochrání i před případnými pády. Zadní část krytu je 100% průhledná a nijak tedy nezakryje vzhled vašeho Apple iPhone X. Zároveň zůstala plně zachována přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům telefonu, takže nemusíte telefon případně vyndávat. Ochranný kryt je tedy dokonalou volbou pro všechny, kteří upřednostňují kvalitní ochranu pro chytrý telefon. 

Klíčové vlastnosti pouzdra CellularLine CONTOUR černé barvy

  • Díky tvrzenému krytu bude váš telefon v naprostém bezpečí a chráněn před nárazy
  • Zadní část krytu je 100% průhledná
  • Ochranný kryt je tvořen velmi tvrdým a odolným TPU

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CellularLine CONTOUR pre Apple iPhone X čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle CellularLine CONTOUR für Apple iPhone X Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CellularLine CONTOUR az Apple iPhone X-hez, fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací