LEGO AD ucho CZ Hračky na ven 2024

LEGO Constraction Star Wars 75532 Průzkumný voják a speederová motorka

Zobrazit katalog
LEGO Constraction Star Wars 75532 Průzkumný voják a speederová motorka
5 2 hodnocení
Stavebnice 452 dílků, doporučený věk 10-14 let
Kód:  LO75532 Prod. číslo:  5702015868242 Stránky výrobce
LEGO Constraction Star Wars 75532 Průzkumný voják a speederová motorka Prodej skončil

LEGO Constraction Star Wars 75532 Průzkumný voják a speederová motorka

Sestavte si Průzkumného vojáka se speederovou motorkou  a máte další skvělou součást do sbírky LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvělá zábava pro malé i velké příznivce této nesmrtelné ságy. V mžiku vás přenese do světa hvězdných válek, kde můžete bojovat proti Temné straně Síly světelnými meči. Nebo si radši vytvoříte svůj vlastní, originální a zcela nový příběh? Fantazii se meze nekladou! Tato stavebnice plná akce a dobrodružství zabaví vás i vaše starší ratolest i na celé hodiny. Stavebnice Lego rozvíjí formou hry tvořivost a fantazii. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů, což znamená jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.

LEGO Star Wars

  • Určeno pro děti od 10 do 14 let

  • Nová dobrodružství a postavy Star Wars
  • Robustní a odolná konstrukce pro skutečně akční hru
  • Rozvíjí kreativitu a podporuje fantazii
  • Procvičuje jemnou motoriku
  • Dítě si vyhraje samo, nebo se může zapojit celá rodina
  • Počet dílků - 452

LEGO Star Wars - Průzkumný voják a speederová motorka

Průzkumný voják se mezi jednotlivými planetami na svých misích přesouvá rychle a efektivně na speederové motorce. Tento elegantní model pochází z filmu Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů. Její součástí je pružinový vystřelovač, řídítka a stupačky pro upevnění průzkumného vojáka.

Obsah balení:
sestavitelná figurka průzkumného vojáka s klasickou helmou a odnímatelnou blasterovou pistoli
sestavitelná speederová motorka s pružinovým vystřelovačem, řídítky a stupačkami pro upevnění průzkumného vojáka, dále pohyblivými klapkami
náhradní munice

Poznámka:
» Všechny hry, hračky, sběratelské figurky a další produkty ze série Star Wars

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro LEGO Constraction Star Wars 75532 Průzkumný voják a speederová motorka Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO constraction Star Wars 75532 Prieskumný vojak a speederová motorka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75532 Scout Trooper und Speeder Bike. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75532 Scout Trooper und Speeder Bike. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Star Wars 75163 Felderítő katona és speeder motor.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací