Nerf Elite Sharpfire

Zobrazit katalog
Nerf Elite Sharpfire
4,3 4 hodnocení
Dětská pistole doporučený věk od 8 let
Kód:  HRAa2453 Prod. číslo:  5010994842185 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nerf Elite Sharpfire


6 různých konfigurací

Nerf N-Strike Elite 6 v 1 snadno přeměníš do šesti jedinečných konfigurací a vždy tak můžeš zbraň přizpůsobit podmínkám bojové akce. Pažbu můžeš použít třeba jako pouzdro na pistoli.


Nepřítel nebude mít šanci

Můžeš např. odstrojit hlaveň a pažbu a získat tak menší pistoli pro snadnější mobilitu ve svižnějších akcích. Vyklápěcí otočná hlaveň umožní snadné a rychle nabíjení zbraně. Balení obsahuje 10 šipek Elite, včetně úložiště pro 6 šipek.


Kvalitní zpracování a bezpečnost

Pistole Nerf jsou vyrobeny z kvalitního a odolného plastu, který zvládne i hrubší zacházení v průběhu akčních soubojů. Děti ocení nízkou hmotnost pistole, takže s ní mohou dovádět klidně celý den. Navíc jsou šipky vyrobeny z pěny nebo gumového materiálu a jsou naprosto bezpečné.

Tato hračka je vhodná pro děti od 8 let.

Poznámka:
» Všechny Nerf zbraně
» Všechny dětské zbraně

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nerf Elite Sharpfire Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Elite Sharpfire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Elite Sharpfire. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Elite Sharpfire. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Elite Sharpfire.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací