AlzaBoxy Q1 MPLA319427

B.U. Passion

Zobrazit katalog
B.U. Passion
5 1 hodnocení
Dárková kosmetická sada obsahuje: Deodorant ve spreji 150 ml + Sprchový gel 250 ml
Kód:  VBAL0530 Prod. číslo:  8592297004684 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

B.U. Passion

Dárková kazeta B.U. Passion obsahuje deodorant ve spreji a sprchový gel jako klasický dárek pro každou dívku a mladou ženu, která chce v sobě objevit vášeň a nebojí se být sama sebou. Vůně Passion je výrazná, smyslná, s vůní červeného jablka, černého rybízu a fialky, doplněná kombinací červené růže, jasmínu a tuberózy. Základ pak rozvoní vetiver a fazole tonka. Sprchový gel nabízí očistu a regeneraci po namáhavém dni s oblíbenou vůní. Parfémovaný deodorant ve spreji je skvělým doplňkem vůně ze stejné řady. Pečuje o pokožku podpaží a zanechává ji krásně provoněnou a svěží po mnoho hodin. Vše doplní trendy obaly v šarlatově červené barvě.

Klíčové vlastnosti dárkové kazety B.U. Passion

  • Dárková kazeta B.U. Passion pro dívky a mladé ženy
  • Výrazná, smyslná, květinová a ovocná vůně
  • Sprchový gel pro očistu a regeneraci
  • Deodorant ve spreji pečuje o pokožku podpaží
  • Trendy obaly v šarlatově červené barvě
  • Sada obsahuje: deodorant ve spreji 150 ml a sprchový gel 250 ml

Složení vůně:
Hlava - červené jablko, černý rybíz, fialka
Srdce - červená růže, jasmín, tuberóza
Základ - fazole tonka, vetiver

Použití:
Sprchový gel: Naneste na navlhčenou pokožku, napěňte a poté důkladně opláchněte.
Deodorant: Před použitím deodorant protřepejte. Nádobku se sprejem držte kolmo a aplikujte krátkými střiky ze vzdálenosti 15 cm do oblasti podpaží.

Složení:
Sprchový gel: aqua, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, sodium chloride, parfum, benzophenone-4, citric acid, cocamidopropyl betaine, magnesium chloride, magnesium nitrate, PEG-4 rapeseedamide, sodium sulfate, benzoic acid, disodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, sodium benzoate, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, coumarin, geraniol, hydroxycitronellal, linalool, CI 15985, CI 19140

Deodorant: Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl, methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro B.U. Passion Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si B.U. Passion.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací