AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

NIVEA Fresh Energy 150 ml

Zobrazit katalog
NIVEA Fresh Energy 150 ml
4,8 24 hodnocení
Antiperspirant ve spreji, chrání proti nadměrnému pocení i zápachu - 260 Kč/1 l
Varianta
Kód:  DEO225 Prod. číslo:  4005808735365 Stránky výrobce

NIVEA Fresh Energy 150 ml

Chcete se po celý den cítit svěže? Aby vaše oblečení bylo bez vzhledných skvrn od potu? Řešením je dámský antiperspirant z limitované edice Fresh Energy Splashy Lime od značky Nivea. Nabízí 48hodinovou ochranu před potem a nepříjemným odérem. Po použití vás překvapí příjemná a energická vůně Citrus Fresh, která vám dodá pocit svěžesti a čistoty. Samozřejmostí je kvalitní a jemná péče značky Nivea. Snadnou aplikaci nabízí praktické balení ve spreji, které je vhodné jak na použití doma, tak kdykoliv během dne. Určitě se vejde i do vašeho zavazadla na dovolenou nebo pracovní cestu. Přípravek je dermatologicky testován.

Klíčové vlastnosti antiperspirantu Nivea Fresh Energy Splashy Lime

  • Antiperspirant Nivea Fresh Energy Splashy Lime
  • 48hodinová ochrana před potem
  • Energická vůně Citrus Fresh pro pocit svěžesti
  • Snadná aplikace antiperspirantu díky praktickému balení ve spreji
  • Dermatologicky testováno

Použití:
Před použitím protřepejte. Aplikujte ze vzdálenosti 15cm přímo na pokožku podpaží. Nechte zaschnout.

Složení:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl pamitate, Parfum, Cymbopogon citratus extract, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Propylene glycol, Citronellol, Geraniol

Bezpečností upozornění:
Nebezpečí: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro NIVEA Fresh Energy 150 ml Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Splashy Lime 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Fresh Energy 150 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací