AlzaBoxy Q1 Dvouletá záruka pro firmy

SharePoint Server 2013 ALNG OLV E Each Academic AP

Zobrazit katalog
SharePoint Server 2013 ALNG OLV E Each Academic AP
Operační systém OVS, standardní licence, všechny jazykové verze, verze 2013
Kód:  ED1671

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

SharePoint Server 2013 ALNG OLV E Each Academic AP Prodej skončil

SharePoint Server 2013 ALNG OLV E Each Academic AP

Se systémem Windows Server Standard 2012 přináší společnost Microsoft na trh serverovou platformu, při jejímž vývoji využila své zkušenosti s vytvářením a provozováním řady největších cloudových služeb a datacenter na světě. Ať již nastavujete jeden server pro svou menší firmu, nebo plánujete architekturu prostředí nového hlavního datacentra, systém Windows Server Standard 2012 pomůže optimalizovat vaše informační technologie z hlediska využívání cloudových služeb, abyste dokázali dosáhnout plnění jedinečných potřeb své organizace v plném rozsahu.

Nové a vylepšené funkce zajišťují vysoký výkon, umožňující vytvoření skutečné multiklientské infrastruktury, v níž jsou zcela odděleny síťové, výpočetní a úložné prostředky mezi klienty na stejném serveru. Současně nabízí flexibilitu potřebnou pro budování řešení pro všechna prostředí na otevřené, pružné a škálovatelné webové a aplikační platformě.

Parametry a specifikace:

Typ licence:
Standardní (až 2 fyzické CPU a 2 virtuální stanice)
Neobsahuje licenci pro klienty CAL

Lokalizace:
Česká

Systémové požadavky:
Místo na disku: 32 GB
RAM: 512 MB
CPU: 1,4 GHz 64bitový procesor
Přečíst více

Microsoft je přední výrobce technologií pro svět, ve kterém jsou mobilita a cloud na prvním místě. Jeho misí je umožnit každému člověku a každé organizaci na světě dokázat více. Technologie jako operační systém Windows 10, Office 365, herní konzole Xbox One nebo komunikační platforma Skype mění svět komunikace, zábavy, vzdělávání i práce. Microsoft nabízí také řadu aplikací a hardwarových doplňků. Společnost Microsoft byla založena před více než 40 lety a na českém trhu nabízí své produkty a služby od roku 1992.

Poznámka:
» Všechny operační systémy
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro SharePoint Server 2013 ALNG OLV E Each Academic AP
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací