AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Všímavý kouč: Sedm rolí pro rozvoj řídících pracovníků

Zobrazit katalog
Všímavý kouč: Sedm rolí pro rozvoj řídících pracovníků Kniha, Česky
Autor: Doug Silsbee
Nakladatel:
MAITREA a.s.
Kniha, Česky, 346 stran
Kód:  FKP204431 Prod. číslo:  978-80-87249-34-5

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Všímavý kouč: Sedm rolí pro rozvoj řídících pracovníků Prodej skončil

Všímavý kouč: Sedm rolí pro rozvoj řídících pracovníků

V tomto zcela přepracovaném a aktualizovaném vydání svého bestselleru Všímavý kouč představuje expert na koučink Doug Silsbee svůj praktický model tzv. Septetu jako ideální nástroj pro vedení koučinkových rozhovorů s výkonnými pracovníky, kouči a jinými profesionály.

Model rozlišuje sedm rolí (neboli Hlasů), které může kdokoliv ve své koučinkové roli používat, když vstupuje do dialogů posilujících učení. Jsou to: Mistr, Partner, Tazatel, Reflektující, Učitel, Průvodce a Dohlížitel. V této knize Silsbee osvětluje dynamiku vztahů mezi těmito sedmi rolemi a ukazuje, jak je integrovat do šikovné strategie, kterou lze aplikovat na každý koučinkový rozhovor.

Kniha Všímavý kouč je praktickým zdrojem zdokonalování koučinku, nabízejícím užitečná cvičení a ukázkové dialogy pro porozumění a aplikaci Silsbeeho modelu. V průběhu celého textu klade autor značný důraz na znalost sebe sama a všímavost, které jsou integrovány do modelu Septetu.

Je to transformativní přístup ke koučinku, který neustále přináší významné a udržitelné výsledky pro řídící pracovníky z první stovky největších korporací v USA (dle žebříčku časopisu FORTUNE), neziskových organizací, ekonomických škol, z oblasti vzdělávání i státní správy.

 

Parametry a specifikace

Autor
Doug Silsbee Hotovo!
Počet stran
346 stran Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!
Jazyk
Česky Hotovo!

Základní

Autor
Doug Silsbee Hotovo!
Počet stran
346 stran Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Česky Hotovo!
Poznámka:
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Všímavý kouč: Sedm rolí pro rozvoj řídících pracovníků
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací