Levné turistické dalekohledy Carson Optical

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Barva
Černá
(1)
Šedá
(1)
Filtrovat
Na této stránce najdete levné turistické dalekohledy Carson Optical, respektive všechny turistické dalekohledy Carson Optical seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Aktuálně nejlevnějším produktem v této kategorii je Carson ScoutMini s 7x18mm Dalekohled JD-718, který stojí 1 278 Kč vč. DPH. Není zrovna tím pravým, co hledáte?
1 položka
1,0
Carson ScoutMini s 7x18mm Dalekohled JD-718
Dalekohled binokulární, 7 × zvětšení, průměr objektivu 18 mm, hmotnost 127 g
Koupit s kódem ALZADNY30 895,-
1 279,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HRAkc03465

Levné turistické dalekohledy Carson Optical

Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné turistické dalekohledy Carson Optical Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší turistické dalekohledy Carson Optical
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací