AlzaBoxy Q1 Aplikace

Tefal Ingenio změkčovač masa

Zobrazit katalog
Tefal Ingenio změkčovač masa
4,7 3 hodnocení
Kolébkový tvar ke snadnému naklepání masa, dvě strany pro oboustranné naklepávání a snadné ztenčení, lze mýt v myčce, odolný a trvanlivý produkt z vysoce kvalitních materiálů pro dlouhodobou funkčnost,intenzivní laboratorní testování před uvedením na trh, vítěz ceny GOOD DESIGN AWARD 2015 (Chicagské muzeum architektury a designu Athenaeum), rozměr 14 x 5 x 9,2 cm
Kód:  TEFACC31 Prod. číslo:  K2072814 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Tefal Ingenio změkčovač masa

Změkčovač masa Tefal Ingenio je moderním kuchyňským nástrojem, pomocí kterého změkčíte jakýkoliv druh masa. Špičaté ostny nařežou a zkrátí masové vlákna, díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké. Při úpravě masa nedojde k jeho úplnému rozklepání, jako se to někdy stává s běžnou paličkou na maso. Zkrátí se také doba jeho tepelné úpravy. Změkčovač masa je ideální pomůckou při přípravě steaků nebo plátků masa na grilování. Ušetří váš čas při vaření, zároveň při změkčování masa nevydává žádný hluk. 

Klíčové vlastnosti

  • po použití změkčovače je maso křehké, šťavnaté a měkké
  • zkrácení doby tepelné úpravy masa
  • pevnost, odolnost a dlouhá životnost
  • robustní a pevná rukojeť
  • vhodné pro mytí v myčce na nádobí

Skvělý pomocník při vaření

Změkčovač vyniká svou pevností, odolností a dlouhou životností. Jeho robustní a pevná rukojeť s vložkou z leštěné nerezové oceli snese velké zatížení a v ruce se vám bude pohodlně držet. Můžete ho umývat v myčce na nádobí. Je vyroben z nylonu a skelných vláken, neobsahuje BPA, olovo, kadmium ani ftaláty, je zdravotně nezávadný. Zachovává přirozenou chuť potravin. Pro výbornou chuť šťavnatého masa vybavte si svou kuchyni tímto špičkovým pomocníkem.

Specifikace a parametry:

Materiál:
Nylon/skelná vlákna

Barva:
Černá/červená

Parametry a specifikace

Historie značky Tefal se začala psát roku 1954, kdy značku založil ve Francii Marc Grégoire po té, co doma vyrobil pro svou manželku první nepřilnavou pánev. Postupně povrch aplikoval i na další kuchyňské náčiní a revoluce ve vaření byla na světě. Během své dlouhé historie přišla značka s obrovským množstvím převratných inovací, mezi kterými zmiňme například bezdrátovou žehličku. V současnosti zahrnuje široká nabídka značky Tefal nejen téměř všechny myslitelné pomocníky do kuchyně, ale i například žehličky nebo váhy. Od roku 1968 patří značka Tefal do silné mezinárodní skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všechny tenderizéry

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tefal Ingenio změkčovač masa Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Ingenio zmäkčovač mäsa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Ingenio Fleischklopfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Ingenio Fleischklopfer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Ingenio Húsklopfoló.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací