Rapture Sleduj hokej s monitory DAHUA

27" Samsung Odyssey G5

Zobrazit katalog
27" Samsung Odyssey G5
4,4 41 hodnocení
LCD monitor prohnutý, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9, 1 ms, 144Hz, FreeSync, HDR, 250 cd/m2, kontrast 2500:1, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, sluchátkový výstup, pivot, VESA
Kód:  WH605G5 Prod. číslo:  LC27G55TQWRXEN Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

27" Samsung Odyssey G5

Zakřivený 1000R displej

Herní monitor Samsung Odyssey G5 pozvedne hraní na novou úroveň. Špičkový 1000R displej vás okamžitě vtáhne do děje a zaplní každou část zorného pole. Díky tomu budete hru vnímat výrazně intenzivněji a zlepšíte svůj herní výkon.

Herní monitor Samsung Odyssey G5 se špičkovým rozslišením WQHD

Díky rozlišení WQHD vám herní monitor Samsung Odyssey G5 zprostředkuje ohromující obraz s vysokou ostrostí a detaily. Pixelová hustota monitoru je oproti Full HD monitorům 1,7krát vyšší, takže si budete moci vychutnat maximálně realistický herní svět a výrazně bohatší zobrazení.

Obnovovací frekvence 144 pro čistý obraz bez rozmazání

S herním monitorem Samsung Odyssey G5 zažijete dokonale plynulou herní akci. Díky obnovovací frekvenci 144 Hz si budete moci vychutnat rychlý pohyb obrazu bez zpoždění či rozmazání i při rychlých a náročných scénách.

Rychlá odezva 1 ms

Herní monitor Samsung Odyssey G5 pracuje s ultra rychlou 1 ms odezvou, takže dokonale zaznamená každý pohyb myši. Získejte náskok proti nepřátelům a buďte vždy připraveni do akce s herním monitorem Samsung Odyssey G5. 

Herní monitor Samsung Odyssey G5 s AMD FreeSync Premium

Díky AMD FreeSync Premium s technologií adaptivní synchronizace vám herní monitor Samsung Odyssey G5 zajistí plynulý herní prožitek bez sekání. Zapomeňte na sekání či zasekávání při hře a soustřeďte se pouze na svůj herní výkon. 

Maximálně realistický obraz díky HDR10

Herní monitor Samsung Odyssey G5 vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Díky široké škále odstínů budou herní scény zářivější než kdy dříve. Vychutnejte si detailní rozlišení s hlubokými a jasnými barvami pro špičkovou viditelnost ve stínech. 

Parametry a specifikace

Země
Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Úhlopříčka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlišení
Quad HD Hotovo!
Rozlišení
2560 × 1440 Hotovo!
Konstrukce
Prohnutá Hotovo!

Typ zásuvky

Země
Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Úhlopříčka a rozlišení

Úhlopříčka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlišení
Quad HD Hotovo!
Rozlišení
2560 × 1440 Hotovo!

Konstrukce

Konstrukce
Prohnutá Hotovo!

Technologie panelu a obrazovky

Typ panelu
VA Hotovo!
Obnovovací frekvence
144 Hz Hotovo!
Odezva
1 ms Hotovo!
Maximální jas
250 cd/m2 Hotovo!
Nativní kontrast
2500:1 Hotovo!
Povrch displeje
Matný Hotovo!
Synchronizace obrazu
FreeSync Hotovo!

Poměr stran

Poměr stran
16:9 Hotovo!

Připojení

Grafické rozhraní
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Standardy grafického rozhraní
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhraní
Výstup na sluchátka Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Šířka
61,7 cm Hotovo!
Výška
47,8 cm Hotovo!
Hloubka
27,3 cm Hotovo!
Hmotnost
4,5 kg Hotovo!
VESA uchycení
75×75 Hotovo!

Balení

Kabely v balení
HDMI Hotovo!

Energetický štítek 2021

Spotřeba v SDR režimu
25 kWh/1000h Hotovo!
Energetická třída v SDR režimu
F Hotovo!
Spotřeba v HDR režimu
40 kWh/1000h Hotovo!
Energetická třída v HDR režimu
G Hotovo!
Více parametrů

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Poznámka:

Poznámka: pokud není uvedeno jinak, je součástí balení nového monitoru napájecí kabel.

Chcete poradit? Vyzkoušejte našeho průvodce výběrem monitoru.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Zdravím mal by som otázku ohľadom toho či je tento monitor "G-Sync Compatible", či bude fungovať free-sync aj s mohou NVIDIA grafikou?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je možné opravovat tyto lcd monitory? Bohužel jsem vášnivý gamer a trochu jsem mu nafackoval. Chtěl bych se tedy zeptat jestli si myslíte, zda se vyplatí monitor nechat opravovat, a nebo koupit nový samsung g5 odyssey.

Dobrý deň, môžem použiť tento DP https://www.alza.sk/vention-cotton-braided-dp-14-display-port-2-m-black-d6677426.htm k tomuto monitoru ?

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je k tomu monitoru v balení DP kabel nebo jen HDMI. Děkuji.

dobrý den. chci se zeptat. když tento monitor má podporu display port maximální verze 1.2 a moje 3060Ti podporuje i verzi 1.4 tak mohu používat kabel display port 1.4? nebo mám si objednat kabel s různými výstupy (jeden konec 1.2 a druhy 1.4)??? dekuji.

Dobry den, chcel by som poradit... Momentalne mam gtx 1660 6GB intel i 5 a 16 GB ram... Zhanam novy monitor a preto som sa chcel opytat ci tento monitor mojmu pc vykon zlepsi / zhorsi alebo ako to je s tym rozlísenim budem mat viac fps v hrach ? Popripade aky monitor 27' by ste odporučili pre moj pc? Dopredu ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je tento monitor vhodný pro hraní na PS5 ? Děkuji

Dobrý den prosím má tento monitor reproduktory či je zvuk jen že sluchátek. Ptám se protože zvuk mi jde jen ze sluchátek. Dekuji

lze propojit s tímto kabelem ? PremiumCord DisplayPort 1.4 přípojný kabel M/M, zlacené konektory, 2m a proč mi monitor tento kabel nechce načíst když píšete že podporuje display port 1.4

Má prosím Vás tento monitor možnost mít více nastavených profilů? Např. kdybych si chtěl nastavit na monitoru barvy zvlášť na hraní a na filmy. Předem děkuji za odpověď

123...
Diskuze a poradna k 27" Samsung Odyssey G5
Příslušenství pro 27" Samsung Odyssey G5 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Samsung Odyssey G5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung Odyssey G5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung Odyssey G5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Samsung Odyssey G5.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací