AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

49" LG 49UH6507

Zobrazit katalog
49" LG 49UH6507
4,8 5 hodnocení
Televize 4K SMART LED, úhlopříčka 123cm, IPS, 4K Ultra HD 3840x2160, PMI 1200, HDR Pro, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC kodek, WebOS 3.0, 3x HDMI, 2x USB, CI, LAN, DLNA, WiFi, Miracast, WiDi, Bluetooth, web prohlížeč, NETFLIX, PVR nahrávání, direct LED panel, repro 20W, VESA 300x300, energ. třída A+
16 311,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  WK608j3 Prod. číslo:  49UH6507 Stránky výrobce

49" LG 49UH6507

49" LG 49UH6507 je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.
Vypnuto
IPS 4K

IPS 4K nabízí vynikající kvalitu obrazu, která je čtyřikrát ostřejší než u Full HD. Široký úhel sledování kromě toho přináší nezkreslený obraz bez ohledu na místo, odkud televizi sledujete, a díky stabilnímu obrazu diváci mohou sledovat obsah bez rozmazání barev i při fyzickém kontaktu s obrazovkou.

HDR Pro

HDR Pro přizpůsobuje jas obrazovky, a tak přináší realistický obraz. S LG UHD TV můžete vylepšit barvy pomocí nastavení jasu obrazovky pro zvýraznění všech detailů. S HDR Pro si nyní můžete vychutnat sytý a realistický obsah. 

Vypnuto
HDR Pro
Vypnuto
ColorPrime Pro

ColorPrime Pro

ColorPrime Pro vytváří syté obrazy díky širokému spektru barev. LG UHD TV přináší opravdové vzrušení se sytějšími barvami 

Ultra Luminance

Systém Ultra Luminance vysílá zbývající signály v tmavých oblastech do jasnějších oblastí pro zvýšení kontrastu. LG UHD TV má vynikající schopnost vyobrazovat tmavé tóny, a díky zřetelné hranici mezi tmou a světlem si diváci mohou vychutnat ostřejší a jasnější obraz. 

Vypnuto
Ultra Luminance

Vypnuto
Široký úhel sledování

Široký úhel sledování

Díky technologii této obrazovky zůstane obraz přesně na stejném místě v jakémkoli úhlu sledování. Díky tomu si můžete vychutnat syté a živé barvy z jakéhokoli místa ve vašem obývacím pokoji. 


3D Color Mapping

Systém 3D Color Mapping vyjadřuje realistické barvy díky algoritmu 3D Gamut Mapping. Můžete si tak vychutnávat prakticky přirozené barvy díky minimalizaci barevného zkreslení.  

Vypnuto
3D Color Mapping

Vypnuto
Ultra Surround

Ultra Surround

ULTRA Surround umožňuje, aby běžný dvoukanálový reproduktor fungoval jako virtuální sedmikanálový reproduktor. Divák tak má přístup k technologii ULTRA Surround Sound, což maximalizuje 4K zážitek ze sledování.

Metalický design Ultra Slim

Ultra Slim je synonymem pro inovativní tenký a elegantní design televizoru. Metalické provedení Ultra Slim nejenže ušetří prostor, ale zároveň vypadá velmi moderně a stylově.

Vypnuto
Metalický design Ultra Slim
Vypnuto
webOS 3.0

webOS 3.0

LG Smart TV s operačním systémem webOS 3.0 je navržena tak, aby byla co nejjednodušší, přinášela vzrušující zážitek ze sledování, snadno se ovládala a její používání bylo navíc zábavné. Vše, co nyní musíte udělat, je uvolnit se, jelikož televizní zážitek s webOS 3.0 je lepší než kdy předtím.



Vypnuto
Magic Zoom

Magic Zoom

Magic Zoom dokáže zvětšit záběry přímo při sledování. Stisknutím tlačítka Zoom na dálkovém ovládání lze zvětšit scénu pro prohlížení detailů. 

Vypnuto
Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection umožňuje divákům snadno si vychutnat obsah chytrého telefonu v televizi. Pomocí Wi-Fi připojení si mohou pouštět hudbu a video aplikace na velké obrazovce. 

Vypnuto
Miracast/WiDi

Miracast/WiDi

Zobrazujte obsah ze svých chytrých mobilních zařízení na velké obrazovce televizoru LG pomocí funkce zrcadlení obrazu přes WiDi a Miracast. Svůj obsah nyní můžete sdílet bez problémů a bez omezení.

Vypnuto
Webový prohlížeč

Webový prohlížeč

S integrovaným internetovým prohlížečem můžete pohodlně procházet své oblíbené webové stránky přímo na televizní obrazovce.

Vypnuto
Dynamické PMI 1500

Dynamické PMI 1200

Picture Mastering Index vytváří živé a dokonale fluidní video prostřednictvím pokročilé technologie obrazu od LG, která zajišťuje větší jas, lepší barvy a výraznější kontrast. 

Vypnuto
Nahrávejte TV

Nahrávejte TV

Stačí jednoduše připojit USB disk a můžete okamžitě nahrávat své oblíbené televizní pořady pro pozdější zhlédnutí.

Vypnuto
USB-HID

USB-HID

Díky rozhraní USB-HID můžete k televizoru připojit klávesnici a myš pro pohodlnější obsluhu prostředí a webového prohlížeče.

Vypnuto
DLNA

DLNA

Díky plošnému připojení k četným certfikovaným přístrojům DLNA odkudkoliv u vás doma můžete poslat svá oblíbená média na velkou obrazovku bez komplikovaných kabelových propojení.

  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Porovnat
    Úhlopříčka
    49" (124,46 cm) Hotovo!
    Maximální rozlišení
    4K Ultra HD Hotovo!
    Maximální rozlišení
    3840 × 2160 Mpx Hotovo!
    Obnovovací frekvence panelu
    100 / 120 Hz Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    49" (124,46 cm) Hotovo!
    Maximální rozlišení
    4K Ultra HD Hotovo!
    Maximální rozlišení
    3840 × 2160 Mpx Hotovo!

    Obrazovka

    Obnovovací frekvence panelu
    100 / 120 Hz Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    Podsvícení
    Direct LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    Aplikace
    Telly Hotovo!
    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Multimediální funkce

    Multimediální funkce
    Přehrávání z USB Hotovo!

    Herní funkce

    Herní funkce
    Herní režim (GAME MODE) Hotovo!

    Připojení

    Bezdrátové připojení
    WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
    HDMI
    3 × Hotovo!
    USB
    2 × Hotovo!

    Tunery

    Typ tuneru
    DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    110,6 cm Hotovo!
    Výška
    70,1 cm Hotovo!
    Hloubka
    21,6 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    64,6 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    7,7 cm Hotovo!
    Hmotnost
    12,3 kg Hotovo!
    VESA uchycení
    300×300 Hotovo!

    Barva

    Barva
    Stříbrná Hotovo!
    Více parametrů
    Poznámka:
    » Všechny Televize

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    ste drahší ako okay.sk o 30 euro. Co je navyše okrem marže?

    Když vám výrobce ani dodavatel nechce sdělit parametry: Odkaz do neznáma

    dobrý den, lze k televizi připojit klávesnici?

    Dobrý den, mám tuto Tv od 4.1.2017 a včera mi začala naskakovat na horní obrazovce tmavší pruh než je zbytek obrazu. Je chyba ve vysílání (i když o tom pochybuji mám jak satelit tak antenu a dělá mi to na obouch přímech) a nebo je porouchaná Tv? Popřípadě jak postupovat s reklamací a nebo opravou. Mám ji z Alzy. Děkuji

    Dobrý den, má tato tv HBBtv? Děkuji

    prosím o radu, jsem důchodkyně a chci si pořídit televizi LG vetší obrazovkou, 123-126 a půjde na ten držák na zeď ? Taky cena je pro mne rozhodující.Jsem z Liberce. kam se mám obrátit během víkendu děkuji Kracíková Eliška

    Dobrý večer chci se zeptat jak je na tom webOS 3.0 s přehráváním Filmu s Titulkama Srt. Otec má LG webOS 2.0 a když jsem tam dal hardisk s filmem a titulkama co byly zvlášť tak mi to televize nepřehrála děkuji.

    Dobrý den, dle oficiálního vyjádření firmy LG na rozdíl mezi modely 49uh6507 a 49uh661v mi bylo odpovězeno, že řada se 7 na konci nemá podporu Netflix, kdyžto řada s V na konci ano. Je tedy zajímavé, že i k tomuto modelu dáváte jako dárek zdarma poukaz na internetovou službu Netflix.

    Dobrý den, mám zájem o televizi LG, chtěl bych se proto zeptat na několik technikálií: 1) Portfolio LG nabízí kombinaci Edge Led + Local Dimming nebo Direct Led bez Local Dimming. Podle informací, které jsem si dal dohromady z různých zdrojů je Direct Led a Local Dimming lepší řešení než Edge Led a absence Local Dimming. Dle tabulek kombinaci přímého osvětlení a stmívání bohužel LG nenabízí. Co je tedy lepší? Je snad z principu Direct Led schopné stmívat a tedy se jedná o tabulkovou nedokonalost? 2) Kolik má tato televize bloků s Led diodami - ptám se, protože jejich počet může dost ovlivnit kvalitu obrazu. 3) Má konkrétně tato televize HDMI 2.0a? Umí sice zobrazit HDR, ale bez této specifikace HDMI do ní nedostanu HDR obraz z PS4 PRO. 4) Je tato televize hybridní (HbbTV)? Předem děkuji za zodpovězení mých otázek. Richter

    Dobrý den, mám satelit a při koupi této tv bych nepotřeboval satelitní příjmač a jen Čtečku Smit CA-Modul IRDETO? Mám FreeSat. A chtěl bych se ještě zeptat kam se popřípadně čtečka instaluje a jestli je k tomu potřebná odbrorná pomoc? Děkuji Zápotocký

    12
    Příslušenství pro 49" LG 49UH6507

    Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

    P-DC1-WEB03
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací