MS hokej AP+ slevy

MATĚJOVSKÝ Dekorační povláček Cold

Zobrazit katalog
MATĚJOVSKÝ Dekorační povláček Cold
5 1 hodnocení
Povlak na polštář o rozměru: 1x 40/40, materiál: bavlněný satén
Kód:  SEZP0272 Prod. číslo:  8592865011595
MATĚJOVSKÝ Dekorační povláček Cold Prodej skončil

MATĚJOVSKÝ Dekorační povláček Cold

Zútulněte si svůj domov dekoračním povlakem Cold od oblíbeného českého výrobce Matějovský. Povlak na polštář Cold o rozměrech 40 × 40 cm v provedení luxusního saténu je vyrobený z příjemného a hebkého materiálu s hustou a pevnou strukturou. O snadné použití se postará praktické uzavírání na zip. Exkluzivní potah Cold s věrným vyobrazením zasněžené krajiny v tlumených zimních odstínech je potištěn precizním digitálním tiskem. Povlak je z obou stran stejný. Povlak na polštář Matějovský bude nádhernou ozdobou vaší pohovky nebo křesla.

Klíčové vlastnosti dekoračního povlaku Cold Matějovský

  • V provedení luxusního saténu
  • Z příjemného a hebkého materiálu s hustou a pevnou strukturou 
  • Motiv zasněžené krajiny v tlumených zimních odstínech
  • Použití precizního digitálního tisku
  • Povlak Cold má praktické uzavírání na zip

Jak pečovat o dekorační povlak Cold?

Dekorační povlak Cold můžete prát v pračce na 40 °C, vždy naruby a se zapnutým zipovým uzávěrem. Prací prostředky volte dle barvy povlečení. Aviváž se nedoporučuje, protože jejím používáním zabráníte vyniknout přirozeným vlastnostem přírodního materiálu. Sušení v sušičce se také nedoporučuje, příliš vysoké teploty nemají dobrý vliv na látku a na použité barvy. Při použití sušičky povlak Cold sušte naruby a zvolte raději delší program s nízkou teplotou. Povlak žehlete vždy naruby na program bavlna/len (vysoký stupeň). Povlak Cold nevyvářejte, nemandlujte ani nebělte.

Rozměry:
40 × 40 cm

Materiál:
100 % bavlněný satén

Gramáž:
215 g/m2

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MATĚJOVSKÝ Dekoračná obliečka Cold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MATĚJOVSKÝ Cold díszpárna huzat.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací