Microsoft 365

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Microsoft
(10)
Nejnovější objednávky
Filtrovat
Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 je nejnovější zástupce oblíbeného kancelářského balíku od společnosti Microsoft. Jde o předplatné nejen aplikací Office, které jsou k dispozici ve variantě pro jednotlivce, rodiny, ale i různě velké firmy. V rámci jednoho plánu můžete získat přístup k digitálnímu zabezpečení, 1 TB cloudového úložiště, inovativním aplikacím a spoustě dalšímu. Co nového Microsoft 365 přináší a proč si ho pořídit?

Microsoft 365

Chraňte to nejdůležitější

Díky pokročilým bezpečnostním opatřením aplikací Microsoft 365 je udržet se online v bezpečí ještě jednodušší. Moderní zabezpečení je vždy aktivní a pracuje pro vás, abyste mohli bezstarostně chránit své vzácné fotografie, důležité dokumenty a zařízení, jako jsou telefony, tablety a počítače. Využijte snadno použitelných nástrojů a funkcí navržených pro maximální zabezpečení vašeho digitálního života.

Vdechněte život svým nápadům

Dodávejte svým nápadům osobitost a styl pomocí uvedených slov, obrázků a témat. Microsoft 365 nabízí inteligentní funkce, které vám poskytují širokou škálu praktických frází, témat, designů a grafů. Díky nim můžete rychle zdokonalit jakýkoliv projekt. Výhodou je sdílení obsahu s více uživateli včetně společné práce na jednom dokumentu současně.

Microsoft 365
Microsoft 365

Zabezpečte úložiště fotek a souborů

Vaše soubory budou vždy zálohované a chráněné. Díky cloudovému úložišti OneDrive o velikosti 1 TB můžete jednoduše ukládat obsah dle svých představ, k němuž získáte přístup odkudkoli a snadno ho také budete s kýmkoli sdílet, a to i s těmi, co Microsoft 365 zrovna nevlastní.

Word, PowerPoint, Excel a další

Balíček Microsoft 365 již dlouhou dobu dělá náš kancelářský život s excelovými tabulkami, powerpointovými prezentacemi nebo týmovými spoluprácemi mnohem jednodušší. Využijte výkonné pracovní aplikace, které vám umožní spolupracovat v reálném čase, nebo pracovat offline. Získejte nápady na design, psaní a mluvení a dostaňte přístup k rozsáhlé kolekci kreativního obsahu bez licenčních poplatků včetně šablon, knihoven fotografií, ikon a písmen. Vždy v nejnovější verzi.

Microsoft 365
Microsoft 365

Buďte produktivní úplně kdekoli

Microsoft 365 je kompatibilní s počítači a Mac, iPady, iPhony a zařízeními s Androidem, což vám umožňuje mít plnou kontrolu nad svým dnem na jakémkoliv zařízení. Do chytrého telefonu si jednotlivé aplikace stáhnete snadno. Stačí si je vyhledat v obchodě aplikací vašeho telefonu, nainstalovat je a použít vaše Microsoft 365 login údaje.

Získejte navíc 3 měsíce předplatného Microsoft 365 při nákupu vybraných zařízení

Společnost Microsoft nyní nově nabízí uživatelům Microsoft 365 pro rodiny a Microsoft 365 pro jednotlivce hned 3 měsíce licence navíc. Za cenu ročního předplatného tak získáte rovnou 15 měsíců komfortních služeb včetně oblíbeného cloudového úložiště OneDrive. Nakupte svůj nový notebook s roční licencí Microsoft 365 pro jednotlivce nebo rodiny a získáte licenci hned na 15 měsíců.

Microsoft 365 aplikace

Předplatné Microsoft 365 obsahuje široké množství užitečných programů, které zjednodušují veškeré produktivní aktivity v práci, doma i na cestách. Pojďme se společně podívat na ty hlavní.

Microsoft Word

Microsoft Word je textový editor, který usnadňuje psaní veškerých textů. Díky vylepšeným funkcím si text můžete překládat do cizího jazyka, zkontrolovat gramatiku a pravopis a studentům pomůže s hledáním zdrojů pro jejich eseje. Dokumenty si také můžete zkrášlit obrázky, různými písmy či grafy a tabulkami z aplikace Microsoft Excel.

Microsoft Excel

Microsoft Excel je tabulkový procesor, který umožňuje importovat libovolná data, analyzovat je a vytvořit z nich šikovný graf či tabulku. Je vhodný pro začátečníky i pokročilé, a to díky připraveným šablonám a intuitivním funkcím, jež vám ušetří čas.

Microsoft Access

Pracujete-li s velkými objemy dat, je vhodnější Microsoft Access, který se zaměřuje právě na správu databází. Kromě nich však můžete vytvářet i vysoce funkční podnikové aplikace pro růst vaší firmy. Program je dostupný v každém předplatném MS365, ale pouze pro PC.

Microsoft PowerPoint a Publisher

Microsoft PowerPoint se hodí k přípravě prezentací pro jakoukoliv situaci. Snadné šablony, animace a přechody ovládne hravě každý a ohromí každé publikum. Funkci nahrávání hlasu mohou například využít učitelé a připravit pro své žáky poutavou přednášku na doma – možností je mnoho. Zatímco aplikace PowerPoint umožňuje vytvářet oslňující prezentace, program Microsoft Publisher se specializuje na jednoduchou tvorbu plakátů, přání či jiných grafických designů.

Microsoft Outlook

Aplikace Microsoft Outlook je užitečnou kombinací osobního e-mailu, kalendáře a kontaktů. Usnadňuje komunikaci a práci, ať už jste kdekoliv, a to díky bezplatné aplikaci na iOS i Android. Microsoft Outlook se také stará o zabezpečení a šifrování vašich emailů za účelem ochrany dat.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive je bezpečné cloudové úložiště pro veškerá vaše důležitá data, ke kterým potřebujete častý přístup, nebo o ně nechcete přijít. Umožňuje pracovat na dokumentu odkudkoliv nebo jej sdílet s kolegou a pracovat společně zároveň – stačí s nimi sdílet odkaz. Součástí je i chráněná oblast služby OneDrive Osobní trezor, kam můžete ukládat nejdůležitější nebo citlivé soubory a fotky.

Microsoft Teams a Skype

Microsoft Teams je výtečnou aplikací pro spolupráci mezi více lidmi. Umožňuje vytváření skupinových schůzek, hovorů a chatů s kompletním přehledem o všech sdílených souborech. Kromě toho můžete v reálném čase pracovat na všech dokumentech společně. Office 365 Teams je proto populární především ve firmách a školách. Pro komunikaci s rodinou a přáteli doporučujeme aplikaci Microsoft Skype, která nabízí chatování i hlasové a videohovory zdarma z PC, chytrého telefonu i herní konzole Xbox.

Microsoft 365 – licence jako základ všeho

Kancelářský balík Microsoft 365 máte na výběr hned v několika variantách. Mezi nejoblíbenější patří Microsoft 365 pro rodiny, jednotlivce a firmy. V tabulce naleznete přehled výhod, aplikací a benefitů dle licence.

Microsoft 365 pro rodiny Microsoft 365 pro jednotlivce Microsoft 365 Business Standard
Počet uživatelů až 6 osob 1 osoba 1 osoba
Zařízení Všechna vaše zařízení 1 PC / Mac, 1 mobilní zařízení Všechna vaše zařízení
Cloudové úložiště OneDrive 1 TB místa v úložišti na osobu 1 TB místa v úložišti 1 TB místa v úložišti
Word/Excel/PowerPoint
Outlook
Publisher/Access (pouze pro PC) (pouze pro PC) (pouze pro PC)
Skype na 60 minut měsíčně na uživatele
Microsoft Teams
SharePoint/Exchange/Skype pro firmy
Microsoft Zabezpečení rodiny
Technická podpora

Speciální licence Microsoft 365

Microsoft 365 nabízí speciální kancelářské balíky i pro školy a velké podniky. Taková rozsáhlá licence zaručí aplikaci Microsoft 365 pro každého učitele, studenta nebo zaměstnance. Firmy navíc mohou získat programy na analýzu dat a extra zabezpečení a školy naopak Minecraft: Education Edition.

Licence pro velké podniky — Microsoft 365 vs. Office 365

Jediné licence pod názvem Office 365 jsou nyní určené pouze pro velké podniky a organizace – jedná se především o plány Office 365 E1, E3 a E5 – ale i ty mají svou Microsoft 365 obdobu. Ta nabídne několik služeb navíc, počínaje Microsoft Intune pro správu pracoviště, vylepšeného operačního systému Windows 10 Enterprise, Windows Analytics, pokročilého zabezpečení a více. Jste studentem na vysoké škole či univerzitě? Před koupí licence se přesvědčte, jestli vaše instituce nenabízí Microsoft 365 zdarma.

Licence a distribuce Microsoft Office 365

Během výběru je nejdůležitější se soustředit hlavně na typ licence Microsoft Office 365, ale nezapomeňte také na její distribuci. Ta může být buď krabicová, nebo elektronická. V čem se liší?

  1. Elektronická licence Microsoft 365 vám přijde ve formě kódu na Alza účet pár minut po zaplacení, takže ji hned můžete aktivovat.
  2. Fyzická licence Microsoft 365 je obsažena v krabici, kterou si musíte vyzvednout nebo nechat poslat. Uvnitř najdete kód podobný elektronické licenci, ale díky boxu se může hodit jako dar.

Jak na aktivaci a stažení Office 365?

Ať už Office 365 pořídíte jakýmkoliv způsobem, tak instalace zůstává stejná a jednoduchá.

  1. Navštivte aktivační webovou stránku Microsoft 365.
  2. Zadejte své stávající Microsoft Office 365 login údaje nebo si založte nový profil.
  3. Do políček vložte produktový kód z krabice nebo Alza profilu, vyberte oblast a aktivujte.
  4. Poté můžete dle preferencí nastavit automatické prodloužení licence a stáhnout balíček programů.
  5. Programy můžete stáhnout na stránce Office 365, stačí se znovu přihlásit.
  6. Po přihlášení klikněte na Microsoft 365 download/instalační tlačítko a stáhněte instalační balíček.
  7. Posledním krokem je instalace programů na PC dle instrukcí a následné opětovné přihlášení.

Ke svým dokumentům se dostanete i v prohlížeči

Dokumenty uložené na cloudu OneDrive můžete upravovat i v prohlížeči na stránce Office 365. Stejně jako programy v počítači, i tato stránka vyžaduje vaše Microsoft Office přihlášení. Poté získáte přístup ke všem aplikacím i starším souborům, ale můžete vytvářet i nové.

Microsoft 365 vs. Microsoft Office 2021

Kromě ročního předplatného Microsoft 365 existuje také jednorázová licence pod názvem Microsoft Office 2021. Cena je vyšší, ale jednorázová – licence je trvalá. Nevýhodou je však absence cloudového úložiště OneDrive a aktualizací (získáte pouze bezpečnostní aktualizace, ale ne nové funkce).

Přečtěte si o Microsoft 365 více

Zajímá vás více o licencování produktů Microsoft 365 a Office? Připravili jsme si pro vás článek Jak vybrat Microsoft Office, který s výběrem produktů pomůže do větší hloubky.

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 1 uživatel, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
1 790,-

2.
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 6 uživatelů, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence", Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
2 490,-

3.
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 1 uživatel, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence", Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
1 790,-

Další nejprodávanější
12 položek
4,6 219×
Microsoft 365 pro jednotlivce CZ (BOX)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 1 uživatel, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
1 790,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWOFPECZbIII
4,6 219×
Microsoft 365 pro rodiny CZ (BOX)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 6 uživatelů, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
2 490,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWOFFACZbIII
4,6 219×
Microsoft 365 Business Standard CZ (BOX)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 1 uživatel, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro firmy, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
Koupit s kódem ALZADNY20 3 192,-
3 990,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWOFBSCZbII
4,6 219×
Microsoft 365 Personal EN (BOX)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 1 uživatel, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
1 790,-
Skladem 2 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWOFPEENbIII
4,6 219×
Microsoft 365 Family EN (BOX)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
2 489,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWOFFAENbIII
4,6 219×
Microsoft 365 Business Standard EN (BOX)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 1 uživatel, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro firmy, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence", Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
Koupit s kódem ALZADNY20 3 192,-
Novinka
3 990,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWOFBSENbII
4,6 219×
Microsoft 365 Business Standard (elektronická licence)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro firmy, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence", Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
Koupit s kódem ALZADNY20 3 192,-
3 990,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: SWOFBSe_EU1
Microsoft 365 Business Standard + Copilot na 12 měsíců (elektronická licence)
Licence - sada obsahuje elektronické licence na Microsoft 365 Business Standard a Copilot, originální produkty, na 12 měsíců, Microsoft Office 365 Business Standard: pro 5 zařízení, aplikace Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, vhodný pro firmy, určen pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, Copilot: kancelářský software pro Microsoft 365, vhodný pro firmy
12 990,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: M365BBUN
4,6 219×
Microsoft 365 pro rodiny (elektronická licence)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 6 uživatelů, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence", Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
2 490,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: SWOFFAe_EU
4,6 219×
Microsoft 365 pro jednotlivce (elektronická licence)
Kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence: 1 uživatel, přenositelná, obsahuje aplikace: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence", Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
1 790,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: SWOFPEe_EU
Microsoft 365 Family, 27 měsíců (elektronická licence)
Licence - kancelářský software Microsoft 365 určený pro 5 zařízení, maximální počet uživatelů v rámci licence 6, obsahuje aplikace Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive a Skype, délka předplatného 27 měsíců, předplatné, způsob instalace ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
4 190,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: M365F_BUN3
4,0
Microsoft Copilot pro Microsoft 365 (elektronická licence)
Kancelářský software Microsoft 365, vhodné pro firmy, Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
11 790,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: M365CP
MicrosoftMicrosoft Copilot: Umělá inteligence ve Windows 11? Operační systém Windows 11 je místem, kde možná trávíte mnoho hodin denně. Proto se Microsoft rozhodl, že všem uživatelům pomůže díky integraci umělé inteligence přímo do uživatelského rozhraní. Ukážeme vám, co nová služba Microsoft Copilot umí a jak se dá získat i přes...
Nákup softwaru, zejména operačních systémů nebo produktů Office a Microsoft 365, není vůbec jednoduchou záležitostí. Mnohdy jsou totiž koncoví zákazníci v nevýhodě a výběr je pro ně složitější než pro zkušené IT profesionály. Náš článek vám pomůže rozlišit originální...
Microsoft 365 (dříve Office 365) je nejnovější zástupce oblíbeného kancelářského balíku od společnosti Microsoft. Jde o předplatné nejen aplikací Office, které jsou k dispozici ve variantě pro jednotlivce, rodiny, ale i různě velké firmy. Co nového Microsoft 365 přináší...
MicrosoftSeznamte se s Microsoft 365 Microsoft přichází se změnou názvu populární cloudové platformy Office 365 a navíc servíruje i některé nové funkce. Nyní si zapamatujte název Microsoft 365 pro rodiny nebo pro jednotlivce. Co je vlastně obsahem této služby? A došlo k nějakým výrazným změnám na straně...
V Accessu můžete vytvořit a sdílet databázi během pár sekund. Stačí importovat informace a Access se postará o zbytek, takže je snadné vytvořit a uspořádat ohromné množství dat. K dispozici také získáte zajímavé průvodce, které vám v začátcích pomohou. Zkusíte si...
Máme pro vás nachystaný přehled hned 10 zajímavých funkcí operačního systému Windows 10. Jde zejména o tipy, které nejsou tak známé, ale přesto vám zjednoduší každodenní práci s PC nebo notebookem. O které jde konkrétně?
Více článků Všechny články
 

Již neprodáváme

Microsoft 365

V kategorii Microsoft 365 máme právě teď na Alza.cz celkem 12 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné microsoft 365 Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší microsoft 365 Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší microsoft 365 Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v microsoft 365 recenze
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací