AD květen univerzal Mráz_FKP

Závod lásky

Zobrazit katalog
Závod lásky E-kniha
Elektronická kniha
2015, 160 stran
Kód:  EK17841 ISBN: 978-80-269-0069-6

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Závod lásky Prodej skončil

Závod lásky

V příběhu plném přetvářky, úskoků a konkurenčních bojů se Dorina bude muset rozhodnout, jestli je víc láska a nebo vítězství na poli obchodu. A dokáže jí hrabě vůbec odpustit?

Dorina, dcera bohatého průmyslníka, vynálezce a inovátora, žije většinu svého života v cizině, aby se naučila jazyky a mohla jednoho dne převzít rodinnou firmu.Při svém pobytu ve Francii se dozví, že její otec nečekaně zemřel a že je její povinností ho zastoupit. Dorina se však necítí být připravená – ví toho tak málo o otcově posledním nápadu – samohybném kočáru, který nebudou muset táhnout koně. Rozhodne se tedy držet jeho smrt v tajnosti, a aby získala potřebné zkušenosti, nechá se najmout jako tajemnice největšího rivala svého otce, hraběte z Kenningtonu.

Hrabě je však mnohem mladší, než čekala, a také mnohem lépe vypadá, a tak Dorina záhy zjistí, že ji přitahuje. I hrabě se však snaží sestrojit samohybný kočár a jsou tedy s Dorinou přímí konkurenti.Co se stane, až hrabě zjistí, kým ve skutečnosti jeho krásná tajemnice je? Bude se cítit zrazen a podveden?

Ukázky ke stažení:

Email (Kindle účet): Jak nastavit Kindle pro posílání knih
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Jak nastavit PocketBook
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky Jak nastavit PocketBook

Parametry a specifikace

Porovnat
Více parametrů
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací