Dvouletá záruka pro firmy

PRINT IT 106R02761 purpurový pro tiskárny Xerox

Zobrazit katalog
PRINT IT 106R02761 purpurový pro tiskárny Xerox
Alternativní toner pro tiskárny Phaser 6020, Phaser 6022, Phaser 6025, WorkCentre 6025, WorkCentre 6027, 1000 stran
Kód:  PY1152j2 Prod. číslo:  PI-1439

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

PRINT IT 106R02761 purpurový pro tiskárny Xerox Prodej skončil

PRINT IT 106R02761 purpurový pro tiskárny Xerox

Pokud hledáte opravdu kvalitní alternativu k originálním tonerům, máme pro vaši tiskárnu kompatibilní toner PRINT IT 106R02761, který je určen pro tiskárny Xerox Phaser 6020, Phaser 6022, Phaser 6025, WorkCentre 6025, WorkCentre 6027. S tímto tonerem vytisknete 1000 stran A4 při 5% pokrytí.

Tento značkový toner Alza obsahuje výhradně vysoce kvalitní komponenty a jakostní tonerový prášek. Celá výroba tonerové kazety probíhá v České republice za dodržení nejpřísnějších norem kvality a šetrně k životnímu prostředí.


Vypnuto
Bez zdravotních rizik

Bez zdravotních rizik

Během manipulace s papírem potištěným inkoustem Alza se nemusíte obávat zvýšených zdravotních rizik z přenosu glycerolů a dalších rizikových látek, na kterých jsou inkousty založeny, přes prsty dál do lidského těla. Ohleduplným chemickým složením inkoustu a jeho dokonalým zasycháním jsou eliminována zvýšená zdravotní rizika pro lidský organismus. Použitím značkové inkoustové náplně Alza se nevystavujete zvýšeným zdravotním rizikům!

Vypnuto
Ohleduplné k životnímu prostředí

Ohleduplnost k životnímu prostředí

Inkoustová kazeta Alza je vyráběná s maximálním ohledem na životní prostředí. Inkoustová kazeta Alza šetří primární přírodní zdroje. Je produkována s nízkým dopadem pro životní prostředí. Šetrnost inkoustové kazety k životnímu prostředí je garantována normou ISO 140001:2004.

Vypnuto
Vytiskne maximální možné množství stránek

Vytiskne maximální možné množství

Výtěžnost inkoustové kazety Alza byla testována standardizovanou metodikou, udávaná výtěžnost je zcela srovnatelná s originálními kazetami. Použitou normu určení výtěžnosti ISO/IEC 24711, která do nejmenších detailů definuje přesný postup testování výtěžnosti inkoustových kazet, uváděné při 5% pokrytí strany velikosti A4, používají i originální výrobci.

Vypnuto
Nepoškodí vaši tiskárnu

Nepoškodí vaši tiskárnu

Inkoustová kazeta Alza vaší tiskárně nic neudělá. Výroba inkoustových kazet je certifikována normou DIN EN ISO 9001:2015. Každý vyrobený kus inkoustové kazety je vyroben ve stejně vysoké jakosti. Nedojde k předčasnému opotřebení nebo poškození Vaší tiskárny.

Vypnuto
Skvělá kvalita tisku

Skvělá kvalita tisku

Výsledný tisk je vždy ostrý s věrnými barvami. Pro tento typ inkoustové kazety Alza vyrábíme specifický inkoust, který poskytuje stejně věrný a ostrý tisk jako originální inkoustová kazeta. Můžete si být jistí maximální kvalitou výsledného tisku. Kvalita výroby inkoustových kazet je garantována německým průmyslovým standardem DIN 33871.

Vypnuto
Skutečně otestovaná kompatibilita s každou tiskárnou

Testovaná kompatibilita

Inkoustová kazeta si bude rozumět s vaší tiskárnou. Inkoustové kazety Alza důkladně testujeme se všemi dostupnými verzemi firmware tiskárny (programu, který ovládá chod tiskárny) a vždy je osazujeme nejnovějšími čipy. Inkoustová kazeta Alza kamarádí s tiskárnami uvedenými v popisu, ať už je v nich nahrána starší nebo novější verze obslužného programu.


Vlastnosti alternativního toneru PRINT IT 106R02761

  • Purpurový toner (magenta)
  • Vytiskne až 1000 stran A4 při 5% pokrytí
  • Ostrý tisk
  • Věrné podání barev
  • Kompatibilní s Xerox Phaser 6020, Phaser 6022, Phaser 6025, WorkCentre 6025, WorkCentre 6027
  • Nepředstavuje zvýšená zdravotní rizika!
  • Maximálně šetrná k životnímu prostředí
  • Výtěžnost garantována normou ISO/IEC 19752
  • Kvalita tisku garantována normou DIN 33870
  • Kvalita jakosti tonerové kazety garantována normou DIN EN ISO 9001:2015
  • Šetrnost k životnímu prostředí garantována normou ISO 140001:2004

Detailní výpis tiskáren, pro které je toner PRINT IT 106R02761 určen

(Tento seznam nemusí být kompletní. V případě, že vaši tiskárnu nenajdete, stačí položit otázku v "Diskuzi" k tomuto produktu. Kompatibilitu ověříme a co nejdříve vám odpovíme).

Xerox Phaser 6020, Phaser 6022, Phaser 6025, WorkCentre 6025, WorkCentre 6027

  • Výtěžnost náplní je uváděna podle norem ISO/IEC 19752, ISO/IEC 19798 a ISO/IEC 24711 a odpovídá přibližně 5% pokrytí strany.
  •   

    Bez zdravotních rizik

    Během manipulace s papírem potištěným tonerem prodávaným na Alza.cz se nemusíte obávat zvýšených zdravotních rizik z přenosu glycerolů a dalších rizikových látek, na kterých jsou tonery založeny, přes prsty dál do lidského těla. Ohleduplným chemickým složením tonerového prášku a jeho dokonalým zasycháním jsou eliminována zvýšená zdravotní rizika pro lidský organismus. Použitím značkové tonerové náplně se nevystavujete zvýšeným zdravotním rizikům!

    Ohleduplnost k životnímu prostředí

    Tonerová kazeta je vyráběná s maximálním ohledem na životní prostředí. Tonerové kazeta šetří primární přírodní zdroje. Je produkována s nízkým dopadem pro životní prostředí. Šetrnost tonerové kazety k životnímu prostředí je garantována normou ISO 140001:2004.

    Vytiskne maximální možné množství

    Výtěžnost alternativní tonerové kazety byla testována standardizovanou metodikou, udávaná výtěžnost je zcela srovnatelná s originálními kazetami. Použitou normu určení výtěžnosti ISO/IEC 24711, která do nejmenších detailů definuje přesný postup testování výtěžnosti tonerových kazet, uváděné při 5% pokrytí strany velikosti A4, používají i originální výrobci.

    Nepoškodí vaši tiskárnu

    Alternativní tonerová kazeta prodávaná na Alza.cz vaší tiskárně nic neudělá. Výroba tonerových kazet je certifikována normou DIN EN ISO 9001:2015. Každý vyrobený kus tonerové kazety je vyroben ve stejně vysoké jakosti. Nedojde k předčasnému opotřebení nebo poškození Vaší tiskárny.

    Skvělá kvalita tisku

    Výsledný tisk je vždy ostrý s věrnými barvami. Pro tento typ tonerové kazety vyrábíme specifický tonerový prášek, který poskytuje stejně věrný a ostrý tisk jako originální tonerová kazeta. Můžete si být jistí maximální kvalitou výsledného tisku. Kvalita výroby tonerových kazet je garantována německým průmyslovým standardem DIN 33871.

    Testovaná kompatibilita

    Tonerová kazeta prodávaná na Alza.cz si bude rozumět s vaší tiskárnou. Tonerové kazety důkladně testujeme se všemi dostupnými verzemi firmware tiskárny (programu, který ovládá chod tiskárny) a vždy je osazujeme nejnovějšími čipy. Tonerová kazeta kamarádí s tiskárnami uvedenými v popisu, ať už je v nich nahrána starší nebo novější verze obslužného programu.

    Parametry a specifikace

    Barva
    Purpurová Hotovo!
    Balení
    Jednobarevná náplň Hotovo!
    Typ
    Alternativní Hotovo!
    Výtěžnost (při 5 % pokrytí strany)
    1 000 stran Hotovo!

    Barva

    Barva
    Purpurová Hotovo!
    Balení
    Jednobarevná náplň Hotovo!

    Typ

    Typ
    Alternativní Hotovo!

    Výtěžnost

    Výtěžnost (při 5 % pokrytí strany)
    1 000 stran Hotovo!
    Poznámka:
    » Všechny Tonery
    » Všechny Náplně a barvy do tiskáren

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro PRINT IT 106R02761 purpurový pro tiskárny Xerox Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PRINT IT 106R02761 purpurový pre tlačiarne Xerox. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PRINT IT 106R02761 Magenta für Xerox-Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PRINT IT 106R02761 Magenta für Xerox-Drucker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PRINT IT 106R02761 magenta - Xerox nyomtatókhoz.
    P-DC1-WEB16
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací