AlzaPlus+ knihy Aplikace

Roztomilé malé lhářky: Bezcitné

Zobrazit katalog
Roztomilé malé lhářky: Bezcitné E-kniha
Elektronická kniha
2013, 224 stran - kniha ze série Roztomilé malé lhářky
Kód:  EK9852 ISBN: 978-80-746-1442-2

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Roztomilé malé lhářky: Bezcitné Prodej skončil

Roztomilé malé lhářky: Bezcitné

Nikdy nevěřte krásné dívce s ošklivým tajemstvím
Čtyři krásky dovedou vyprávět hrůzostrašné příběhy. Nejprve Emily, Aria, Hanna a Spencer svorně tvrdily, že za domem v lese objevily mrtvolu. Jenže tělo zmizelo beze stopy. Později se tentýž les ocitl v plamenech. A holky? Zase přísahaly: viděly tam prý někoho vstávat z popela. Někoho, kdo je podle všeho dávno mrtvý. Dívky se nepoučily a dál si hrají se sirkami.Možná řeknete, že jsem bezcitná, ale je jen otázkou času, kdy tenhle čtyřlístek někdo sejme nadobro. Upřímně, jakou cenu má holka, která jen budí zbytečný rozruch? Podle mě nevelkou…Ďábelsky namíchaný koktejl záhad, skandálů a tajností pokračuje. Bezcitné jsou sedmou knížkou románové řady Roztomilé malé lhářky, která svou autorku proslavila po celém světě.
Sara Shepardová absolvovala Newyorskou univerzitu a získala titul MFA z tvůrčího psaní na Brooklyn College. Románovou řadu Roztomilé malé lhářky inspirovalo její dětství ve Filadelfii v Main Line. Nějakou dobu žila spolu s manželem a psy ve městě Tucson v Arizoně, kam je zasazen příběh její další románové řady Hra lží. A zpátky do Main Line se přestěhovala teprve nedávno.Psaní se věnuje od okamžiku, kdy se naučila písmenka. V mládí ovšem snila o kariéře seriálové hvězdy, návrhářky stavebnice Lego, filmařky nebo redaktorky v časopise…Úspěšný seriál natočený na motivy série Roztomilé malé lhářky připravila americká televize ABC a pro české diváky se uvádí pod názvem Prolhané krásky.

Ukázky ke stažení:

Email (Kindle účet): Jak nastavit Kindle pro posílání knih
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Jak nastavit PocketBook
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky Jak nastavit PocketBook

Parametry a specifikace

Porovnat
Více parametrů
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací