Hodinky Festina Classic recenze a testy

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
FESTINA
(1)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Alza Test řadí hodinky festina classic na základě uživatelských recenzí a dalších dat

Alza Test Hodnocení
Alza Test Návštěvnost
Alza Test Reklamovanost
Alza Test Prodejnost

Co je to Alza test

Stovky kategorií, tisíce výrobků, miliony podrobností a uživatelských recenzí na hodinky festina classic. Jak se v tom všem zorientovat? V rámci Alza Testu jsme pro vás seřadili produkty ve výpisu níže tak, aby jejich pořadí objektivně reflektovalo zákaznickou zkušenost. Stavíme na datech a zpětné vazby skutečných lidí, kteří hodinky festina classic opravdu zakoupili.

1 položka
Dámské hodinky FESTINA Klasik 6712/5
Dámské hodinky , vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální
3 190,-
Skladem 2 ks u dodavatele
Objednací kód: FGHmisc0067
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné hodinky Festina Classic Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší hodinky Festina Classic Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v hodinky Festina Classic recenze
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací