P&G boost AP+ plus nový vizuál

MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml

Zobrazit katalog
MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml
5 1 hodnocení
Maska na vlasy pro ženy, bez parabenů, oplachová, pro poškozené a suché vlasy, objem 150ml, účinek: hydratace, hladký účes a výživa - 2 660 Kč/1 l
Kód:  KSVL2205 Prod. číslo:  884486151414
MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml Prodej skončil

MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml

Maska na vlasy MATRIX Biolage HydraSource Mask je unikátní vyživující a regenerační přípravek, který dokonale ošetří vaše suché vlasy. Jeho výjimečné složení obsahuje intenzivní hydratační látky, které chrání vaše suché vlasy před dalším vysušováním. Účinné látky obsažené v tomto přípravku vlasy do hloubky vyživují a zajistí jim tak pružnost a ochranu. Maska vlasy zjemní, zregeneruje a navrátí jim přirozený lesk. Tento jedinečný přípravek zajistí hydrataci vašich vlasů na velmi dlouhou dobu.

Přípravek se nanáší na umyté vlasy, nechá se chvíli působit a důkladně se opláchne. Vlasy jsou po použití této masky hebké, hydratované a dokonale ošetřené. Účinné látky obsažené v masce pomáhají zachovávat vitalitu vašim vlasům. Dopřejte vašim vlasům kvalitní přípravek, aby byly lesklé, zdravé a krásné!

Typ vlasů:

Pro suché vlasy.

Použití:
Aplikujte na umyté vlasy, nechte chvíli působit a poté opláchněte.

Objem:
150 ml

Složení:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuss Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Quaternium-87, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Candelilla Cera/Candelilla Wax, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Citric Acid, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis Leaf juice, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Sodium Hydroxide.

Parametry a specifikace

Specifikace
Profesionální Hotovo!
Typ produktu
Maska Hotovo!
Určení
Pro ženy Hotovo!
Specifické složení
Bez parabenů Hotovo!
Účinek
Hydratace, Uhlazení, Výživa Hotovo!

Specifikace

Specifikace
Profesionální Hotovo!

Typ

Typ produktu
Maska Hotovo!

Určení

Určení
Pro ženy Hotovo!

Složení

Specifické složení
Bez parabenů Hotovo!

Účinek

Účinek
Hydratace, Uhlazení, Výživa Hotovo!

Typ vlasů

Typ vlasů
Poškozené, Suché Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ péče

Typ přípravku
Oplachová Hotovo!

Účinek

Účinek
Hydratace, Uhlazení, Výživa Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací