PET PET

Ajax StarterKit 2 white

Zobrazit katalog
Ajax StarterKit 2 white
5 1 hodnocení
Alarm domovní, připojení přes GSM a Ethernet, detekce Pohybu, aplikace v češtině a v angličtině pro Android a iOS
14 990,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  Bdo_m20v_013 Prod. číslo:  16583 Stránky výrobce
Ajax StarterKit 2 white 14 990,- Momentálně nedostupné

Ajax StarterKit 2 white

Chytré zabezpečení vašeho domova pomocí setu Ajax StarterKit 2

Bezpečnostní set Ajax StarterKit 2 spolehlivě ochrání vaši domácnost před vloupáním, požárem nebo zaplavením vodou. Jednotlivé komponenty na první pohled zaujmou elegantním designem a prvotřídní uživatelskou přívětivostí díky chytré aplikaci Ajax, se kterou systém snadno a rychle nakonfigurujete. Sada zahrnuje Ajax Hub 2, Ajax MotionCam, Ajax DoorProtect nebo Ajax SpaceControl. Samozřejmě máte možnost dokoupit i další komponenty.

Instalace zabezpečovacího systému AJAX profesionály

Nejste si jisti, jestli zvládnete nastavit a nainstalovat zabezpečovací systém AJAX svépomocí? Nebo chcete mít záruku, že vše bude dotaženo k dokonalosti a systém AJAX vám poskytne plnou funkcionalitu? Potom neváhejte poptat instalaci a konfiguraci zabezpečovacího systému AJAX autorizovanou instalační firmou zde.


Klíčové vlastnosti bezpečnostního setu Ajax StarterKit 2, bílé provedení

  • Moderní ochrana domácnosti
  • Bezpečnostní set zahrnuje centrální řídící jednotku, bezdrátový detektor pohybu a ovládací klíčenku
  • Ajax Hub s GSM či Ethernet připojením
  • Komunikační protokol Jeweller (přenos signálu až na vzdálenost 2000 m)
  • Chytrá aplikace Ajax pro snadnou konfiguraci a přehled o systému z pohodlí smartphonu
  • Vysoká úroveň zabezpečení dle normy ČSN EN 50131
  • Všechna zařízení setu jsou dodávána s bateriemi
  • Podpora platforem Android a iOS s aktualizacemi softwaru zdarma

Startovací sada s modernizovanou centrální jednotkou

Nová vylepšená verze centrální jednotky Hub 2 zabezpečovacího systému Ajax. Komunikuje se všemi dalšími čidly a prvky systému a propojuje je s vaší aplikací. Největší novinkou je očekávaná komunikační technologie Ajax Wings. Nová verze hubu je připojena k pomocí 3 nezávislých komunikačních kanálů a lze na ni připojit ještě více uživatelů a kamer.

Alarm Ajax StarterKit 2

Ajax Hub 2

Hub 2 je druhou generací centrální jednotky systému Ajax. Dokáže se k ní připojit až 50 uživatelů, 100 komponentů systému, 25 videokamer a vytvořit až 32 scénářů. Centrální jednotka je připojena k internetu pomocí Ethernetového připojení a jako záložní zdroj slouží 2 sloty na SIM karty. Při výpadku elektrické energie vydrží Hub 2 až 16 hodin pracovat na baterii.

Alarm Ajax StarterKit 2

Ajax MotionCam

MotionCam je čidlo pohybu vybavené kamerou, která při spuštění poplachu vyfotí sekvenci snímků. Na snímcích v aplikaci Ajax vidíte, co poplach spustilo. MotionCam je vyroben, aby chránil vaše bezpečí, nikoliv aby narušoval vaše soukromí. Detektor vypíná kameru, jakmile deaktivujete bezpečnostní systém. Fotky jsou okamžitě zašifrovány, bezpečně uloženy a nejsou nikým analyzovány. Díky pokročilým technologiím a technologii SmartDetect dokáže filtrovat domácí mazlíčky, kteří nepřesahují výšku 50 cm.

Alarm Ajax StarterKit 2

Ajax DoorProtect

Detektor je vybaven miniaturními high-end senzory a bezdrátovou komunikací, díky které umožňuje zabezpečení oken a dveří na několika podlažích budovy. Kryt detektoru je navíc chráněn proti sabotáži a disponuje spolehlivým jazýčkovým kontaktem s více než 1 000 000 spínacích cyklů bez selhání.

Alarm Ajax StarterKit 2

Ajax SpaceControl

Klíčenka s dálkovým ovládáním Ajax SpaceControl umožňuje snadné ovládání zabezpečovacího systému pouhým stisknutím tlačítka. V krizové situaci je možné diskrétně spustit tichý poplach tísňovým tlačítkem. K dispozici je rovněž indikace stavu systému pomocí červené a zelené LED diody.

Vzdálený přístup a konfigurace přes chytrou aplikaci Ajax

Chytrá aplikace Ajax byla vyvinuta nejen pro snadnou konfiguraci všech zařízení bezpečnostního setu, ale také pro pohodlné ovládání všech funkcí a možností jednotlivých zařízení. Aplikace je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyšší) a MacOS.

Alarm Ajax StarterKit 2

Bezpečný domov na dosah ruky

Propojením zařízení Ajax s mobilní aplikací můžete přijímat okamžité notifikace při detekci nebezpečí, aktivovat videoverifikaci IP kamerami, zobrazovat detailní informace o stavu systému či získávat pravidelné aktualizace zdarma. Díky propracovanému uživatelskému rozhraní je ovládání aplikace maximálně pohodlné a intuitivní.

Alarm Ajax StarterKit 2

Ajax se snadno instaluje

Díky unikátnímu držáku SmartBracket, který připevníte na zeď nebo strop, je instalace komponentů Ajax maximálně jednoduchá a rychlá. Komponenty jsou dodávány s předinstalovanými bateriemi, díky čemuž vám ušetří spoustu času. Chytrá aplikace vám pomocí interaktivního manuálu pomůže s volbou vhodného umístění zařízení.

TIP: Plánujete si postavit vlastní chytrou domácnost a nevíte, kde začít? Pak si nezapomeňte přečíst náš podrobný návod Jak postavit chytrou domácnost!

Parametry a specifikace

Porovnat
Připojení
GSM, Ethernet Hotovo!
Protokol
Jeweller Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikace
V angličtině, V češtině, V němčině, Ve slovenštině, V maďarštině Hotovo!
Rozšiřitelnost
Uzavřený systém Hotovo!

Připojení

Připojení
GSM, Ethernet Hotovo!
Protokol
Jeweller Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikace
V angličtině, V češtině, V němčině, Ve slovenštině, V maďarštině Hotovo!

Využití

Rozšiřitelnost
Uzavřený systém Hotovo!
Oblast využití
Zabezpečení Hotovo!

Typ detekce

Typ detekce
Pohybu Hotovo!

Počet zařízení

Max. počet zařízení
100 Hotovo!

Obsah balení

Obsah balení
centrální jednotka, PIR čidlo, klíčenka, senzor na dveře a okna Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny chytré alarmy
» Všechny zabezpečovací systémy

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.



» Všechny produkty SmartHome

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň, podporuje zariadenie ipv6 adresy ?

Dobrý deň, prosím o info, na stránke vidím info, že alarm spĺňa požiadavky ČSN EN 50131, prosím o potvrdenie, či alarm vyhovuje ČSN EN 50131-1 a ČSN CLC/TS 50131-7 a či je súčasťou dodávky aj Atest (pojisťovňa totiž vyžaduje doklad o ateste). Ďakujem. Ivan

co znamena uzatvoreny system ze sa nedaju pripojit dalsie zariadenia????

Diskuze a poradna k Ajax StarterKit 2 white
Příslušenství pro Ajax StarterKit 2 white Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEDO Ajax StarterKit 2 biely. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ajax StarterKit 2 white.

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací