PET MPLA318264

Domácí pekárny

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Hmotnost náplně
650 g
1600 g
-
Barva
Bílá
(14)
Černá
(21)
Nerezová
(5)
Stříbrná
(3)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Domácí pekárna umožňuje jednoduchou přípravu čerstvého pečiva a je tak skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Některé pekárny kromě pečení chleba nabízejí i program na pečení sladkého pečiva, baget, těsta na pizzu nebo zavařování. Pekárna na chleba vám zajistí, že vaše pečivo bude krásně čerstvé a díky různým funkcím a nastavením můžete experimentovat s různými druhy a styly pečiva. Jak vhodnou pekárnu vybrat?

Pokračovat

Jaké výhody nabízí domácí pekárna?

Domácí pekárna vám poskytne mnoho výhod. Jedna z nich je ta, že na vašem stole bude vždy čerstvé pečivo, které si můžete kdykoliv dopéct. Další výhodou je možnost pečení bez konzervantů a umělých přísad, což znamená zdravější alternativu ke kupovanému pečivu. S domácí pekárnou můžete experimentovat s různými typy mouky a přidávat oblíbené ingredience jako ořechy, semínka nebo sušené ovoce, což rozšiřuje vaše možnosti pro různorodé a chutné pečivo. Navíc mnohé modely nabízejí automatické programy pro speciální druhy pečiva, jako jsou bezlepkové chleby, nebo dokonce jogurty.

  • Možnost péct čerstvé pečivo kdykoliv s plnou kontrolou nad kvalitou a čerstvostí surovin použitých pro pečení.
  • Absence konzervantů a umělých přísad, které jsou běžné v komerčně prodávaném pečivu v obchodech.
  • Možnost experimentovat s různými druhy mouky, přidávat oblíbené ingredience a upravovat recepty podle dietních omezení.
  • Automatizovaný proces pečení s minimální manuální prací, který tak ušetří váš čas strávený v kuchyni.
  • Některé modely nabízejí různé programy pro pečení chleba, těsta na pizzu, baget, a dokonce i pro přípravu jogurtů a marmelád.
  • Vyžaduje dostatečný prostor na kuchyňské lince při pečení, pro skladování pak místo v úložném prostoru.
  • Nákup kvalitní pekárny může být finančně náročnější než pravidelný nákup pečiva, ne vždy tak ušetříte.
  • Většina domácích pekáren má limitovanou kapacitu, což může být nevýhodné pro velké domácnosti nebo na přípravu většího množství.
  • Vyžaduje pravidelné čištění a údržbu, aby byla zachována efektivita a hygiena zařízení při používání.
  • I když je většina procesu automatizovaná, příprava ingrediencí a nastavení programů může vyžadovat určitý čas a plánování.

i

Jak funguje domácí pekárna na chleba?

Domácí pekárna je velmi snadná na ovládání. Stačí pouze do hnětací nádoby nasypat příslušné suroviny, vybrat program na pečení, zmáčknout start a pekárna udělá vše za vás. Spousta pekáren na chleba má navíc možnost odložení startu, tedy že si můžete zapnutí pekárny naplánovat podle toho, jak se vám to bude hodit.

Pekárna chleba a její výběr – Co vše je potřeba zohlednit?

Pekárna chleba a její výběr závisí na tom, co vše s ní chcete vytvořit. Někomu postačí pouze domácí chleba, někdo si rád v pekárně upeče koláče, vánočku nebo bagetu. Co všechno je potřeba zohlednit, abyste si byli jisti, že vám doma bude sloužit ta nejlepší domácí pekárna? Je důležité zvážit kapacitu pekárny, počet pečících programů, funkce, jako je například nastavení časovače nebo možnost přípravy bezlepkového chleba. V neposlední řadě je třeba myslet na rozměry zařízení, aby se vám pekárna na chleba vešla do kuchyně, ale také na snadnost čištění a údržby.

Díky programům zvládne nejlepší domácí pekárna vše

Programy, kterými disponuje nejlepší domácí pekárna, nabízejí širokou škálu možností. Levnější verze nabízejí základní programy na pečení různých druhů chleba, jako jsou pšeničné, celozrnné nebo bezlepkové, u lepších verzích můžete například vyrobit mléčné výrobky nebo zavařit sklenice. Další programy mohou zahrnovat rychlopečení pro zkrácení doby pečení, programy pro těsto na pizzu, sladké pečivo jako buchty a koláče, nebo speciální programy pro dietní a zdravé chleby. Některé modely mají také programy pro výrobu jogurtů, džemů a marmelád.

  • U programu na pečení chleba si vyberete celozrnný, žitný, špaldový chléb, bagetu nebo sladké pečivo.
  • Program na kynuté těsto, dort, těstoviny nebo ovesnou kaši vám udělá, co jen budete chtít.
  • Bezlepkový program vám upeče bezlepkový chléb nebo pečivo podle vašich představ.
  • Některé pekárny nabízejí i program na mléčné výrobky, jako jsou jogurty nebo sýry.
  • Program na zavařování sklenic vám pomůže se zavařením džemů nebo marmelády.
  • Vybrat si můžete i stupeň propečení kůrky u chleba a velikost bochníku.

domácí pekárna Eta

Domácí pekárna vám dovolí připravit mnoho druhů pečiva.

Domácí pekárna na chleba – Vyberte si nádobu pekárny podle velikosti chleba

Domácí pekárna na chleba má různé velikosti nádob. Velikost nádoby udává výslednou velikost chleba, která je určená v gramech. Pokud budete péct chleba pouze pro jednu až dvě osoby, určitě vám postačí menší velikost pekárny (500–1 000 g). Jestliže potřebujete nakrmit celou rodinu, je lepší zvolit větší variantu, tj. 1 000–1600 g. Větší nádoby také umožňují lepší distribuci tepla a rovnoměrnější pečení, což je klíčové pro kvalitní výsledek.

Elektrická domácí pekárna a její příkon

Elektrická domácí pekárna vyžaduje určitou spotřebu energie. Příkon kromě spotřeby elektrické energie určuje i výkon domácí pekárny. Příkon se u domácích pekáren pohybuje v rozmezí 500–1 600 W. Vyšší příkon obvykle znamená rychlejší zahřátí a efektivnější pečení, ale může také znamenat vyšší spotřebu energie. Při výběru pekárny je proto dobré vzít v úvahu, jak často a jak intenzivně ji plánujete používat, abyste vyvážili výkon a efektivitu.

Podívejte se také, jaká je nejprodávanější domácí pekárna. Často jsou to modely, které kombinují vysokou kvalitu s přijatelnou cenou a nabízejí širokou škálu funkcí a různé programy pro pečení.

Kde bude mít domácí pekárna na chleba své místo?

Někdy má domácí pekárna na chleba větší hmotnost i velikost. Před koupí pekárny je dobré si zkontrolovat rozměry vaší kuchyně a vybrané pekárny. Některé pekárny na chleba jsou designově navržené, tudíž si vaši vysněnou pekárnu můžete vybrat i podle jejího vzhledu. Důležitým aspektem je také umístění pekárny v kuchyni, protože potřebuje dostatečný prostor pro ventilaci, zároveň je důležité, aby byla snadno přístupná pro přidávání surovin a vyjímání hotového pečiva. Vyberte model, který se hodí do vaší kuchyně a zároveň splňuje vaše estetické požadavky.

i

Místo ušetří malá domácí pekárna

Malá domácí pekárna je ideální volbou pro menší domácnosti nebo pro ty, kteří mají omezený prostor v kuchyni. Navzdory svým kompaktním rozměrům nabízí všechny základní funkce větších modelů. Její menší velikost také usnadňuje úklid a skladování, což je velkou výhodou v menších kuchyních. S malou domácí pekárnou můžete snadno experimentovat s různými recepty a užívat si čerstvé pečivo bez nutnosti vyrobit velké množství najednou.

Pekárna na chleba a její funkce – Co všechno nabízí?

Pekárna na chleba může disponovat různými funkcemi. To nejlepší pečivo z domácí pekárny vytvoříte i s tou nejlevnější. Mezi základní funkce pekáren patří pečící programy. Mnoho pekáren nabízí také programy pro přípravu těsta na pizzu, sladké pečivo, nebo dokonce speciální programy pro pečení jogurtového chleba. Propracovanější modely mohou mít i pokročilé funkce jako automatické přidávání ingrediencí.

  • Funkce odloženého startu vám umožní si naplánovat pečení chleba podle vašich možností, takže čerstvý chléb bude připraven ve chvíli, kdy ho potřebujete, což je ideální pro ty, kteří chtějí mít chléb čerstvý například k snídani nebo večer po návratu z práce.
  • Funkce udržování teploty vám udrží chléb teplý až hodinu po ukončení pečení, což je ideální pro ty, kteří nemohou chléb ihned po upečení konzumovat, a zároveň zajišťuje, že pečivo zůstane teplé a čerstvé až do doby podávání.
  • Funkce zvukové signalizace vás vždy upozorní, když je třeba něco přidat, což je užitečné zejména při pečení chlebů s extra přísadami, jako jsou ořechy nebo rozinky, a pomáhá zajistit, že všechny ingredience jsou přidány ve správném čase pro optimální výsledek.
  • Funkce pozastavení pečicího programu si zapamatuje, kde pekárna skončila a pečení dokončí později, což je praktické v případě, že potřebujete proces pečení na chvíli přerušit, například při nečekaném výpadku elektrického proudu nebo když musíte opustit kuchyň.
  • Automatický dávkovač přidá oblíbené suroviny ve správný okamžik, což je obzvláště užitečné pro recepty, které vyžadují přidání ingrediencí v pozdější fázi pečení, jako jsou semena nebo ovoce, což zajišťuje rovnoměrné rozložení těchto přísad v celém chlebu.
  • Nastavení propečení kůrky vám dovolí si vybrat, jak propečenou chcete kůrku na chlebu – od světlé přes střední až po tmavou. Toto nastavení umožňuje přizpůsobit chléb individuálním preferencím, ať už preferujete měkčí, nebo křupavější kůrku.

pekárna chleba příslušenství
Příslušenství na bagety

Pekarna chleba Guzzanti
Displej

Pekarna chleba Sencor
Automatický dávkovač

i

Jak pekárny na chleba udržovat?

Pekárny na chleba jsou vždy po upečení daného pečiva potřeba vyčistit. Nádoba na těsto je nepřilnavá, proto ji stačí umýt horkou vodou a čistícím přípravkem nebo ji lze dát do myčky. Samotnou pekárnu pak stačí otřít navlhčeným hadříkem. Pro zachování dlouhodobé kvality a hygieny je také doporučeno pravidelně kontrolovat a čistit další komponenty pekárny.

Jaké další vlastnosti domácí pekárny nabízejí?

Moderní domácí pekárny na chleba jsou vybaveny řadou užitečných vlastností, které zvyšují komfort a efektivitu pečení. Mezi tyto vlastnosti patří digitální displej, který usnadňuje ovládání a umožňuje snadné nastavení různých pečících programů. Dále mají mnohé modely průzor ve víku, což umožňuje sledování procesu pečení bez nutnosti otevírání pekárny a narušení stabilní teploty uvnitř. Nepřilnavý povrch hnětací nádoby a pečicí formy zajišťuje snadné vyjmutí hotového pečiva a usnadňuje čištění, jelikož těsto a pečivo se na povrchu nenalepí.


pekarna chleba Domo
Pekárna nerez

domácí pekárna Eta
Pekárna nerez/černá

Pekarna chleba Tefal
Černá pekárna

pekarna chleba Eta
Bílá pekárna

Domácí pekárny na chleba jsou dostupné v různých barevných provedeních. Klasické barvy jako bílá a černá jsou populární pro svoji univerzálnost, zatímco nerez a stříbrné modely nabízejí moderní vzhled.

Díky příslušenství bude multifunkční domácí pekárna skvělým pomocníkem

Příslušenství, kterým disponuje multifunkční domácí pekárna, hraje důležitou roli v rozšíření možností a pohodlí při pečení doma. Hnětací háky jsou nezbytné pro efektivní míchání a hnětení těsta. Měřicí nádoby a lžíce umožňují přesné dávkování, což je klíčové pro dosažení kvalitních výsledků. Pro speciální druhy pečiva jsou k dispozici speciální formy. Automatické nádoby na přísady přidávají ořechy nebo sušené ovoce do těsta ve správný čas. Stěrky usnadňují vyjmutí pečiva a pomáhají udržovat pekárnu čistou. Každý z těchto doplňků zvyšuje flexibilitu a uspokojení z domácího pečení.

  • Hnětací hák je nezbytný pro míchání a hnětení těsta, hnětací hák je klíčovým komponentem každé domácí pekárny.
  • Formy pro bagety nebo vánočky umožňují pečení různých typů pečiva, jako jsou bagety nebo vánočky.
  • Nádoby na přísady jsou určené pro automatické přidávání ořechů nebo sušeného ovoce.
  • Formy na jogurty zajistí výrobu jogurtů v některých multifunkčních pekárnách.
  • Čisticí pomůcky slouží pro udržení pekárny v čistotě a správné funkci.

i

Nemůžete utratit moc peněz, ale i tak by se vám líbila vaše vlastní domácí pekárna? Bazar na našem e-shopu vám nabízí kvalitní zboží ve skvělém stavu.

Co vše umí domácí pekárna? Recepty vám poradí

K čemu vám bude domácí pekárna? Recepty vám poradí, můžete se inspirovat řadou kuchařek určených pro pečení v pekárně na chleba. Ať už si vyberete chléb, sladké či slané pečivo, koláče, vánočku nebo třeba zavaření džemů. Bagety nebo rohlíky z domácí pekárny také vytvoříte snadno a rychle, a budou zajisté chutnat ještě lépe než z pekařství. Tato všestrannost umožňuje domácí pekárně stát se nepostradatelnou součástí každé kuchyně, ať už jste začátečník, nebo zkušený pekař, a přináší radost z domácího pečení do každého domova.

Nevíte si rady s pečením chleba? Chcete mít ten nejlepší chléb z domácí pekárny? Podívejte se na naše knihy o pečení a inspirujte se recepty z populárních kuchařek.

Náplň do domácí pekárny – Co všechno do ní patří?

Náplň do domácí pekárny seženete v každém supermarketu. Používají se klasické suroviny, jako je mouka, droždí a mléčné výrobky. Ať už se rozhodnete pro pečení chleba, baget nebo sladkého pečiva, vždy si vyberte ty správné suroviny podle vašich chutí a preferencí. Výběr správného typu mouky je klíčový pro texturu a chuť chleba, zatímco různé druhy droždí nebo kypřících prášků ovlivní vzestup a vzdušnost pečiva. Navíc přidání dalších ingrediencí, jako jsou semínka, ořechy, sušené ovoce nebo bylinky, může vytvořit jedinečné a chutné variace klasických receptů.

i

Jaká bude ta pravá domácí pekárna? Podívejte se na recenze

Stále nevíte, jaká bude ta pravá domácí pekárna? Recenze často zdůrazňují, jak tento přístroj může změnit vaření a pečení v domácnosti. Jedná se o pomocníka pro ty, kteří mají rádi čerstvé pečivo, ale nemají čas na tradiční pečení.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Domácí pekárna plně automatická, příkon 850 W, funkce: odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, nepřilnavý povrch nádoby, volba zbarvení kůrky a volba 3 velikostí chleba, antiadhézní pečící forma, dotykový displej, počet programů 16, speciální programy: pšeničný/žitný/bezlepkový chléb, rohlíky, housky, muffiny, hnětení/kynutí těsta, sušenky, jogurty, džemy a dorty; příslušenství: 2 hnětací háky, odměrka, pohárek, háček a pečící forma, dokoupitelné formy na pečení rohlíků, housek a muffinů a rozdělená nádoba, max. hmotnost náplně 1500 g
3 999,-

2.
SENCOR SBR 0770WH Skladem > 5 ks
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu, baget, žemlí a marmelády, max. hmotnost náplně 1200 g, příkon 800 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečícího programu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 10 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, háček, pečící forma a lžíce součástí balení, bílá barva
1 972,-

3.
ETA 8149 90000 Delicca mini Skladem > 5 ks
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1000 g, příkon 600 W, odložený start, udržování teploty, pozastavení pečícího programu a nastavení propečení kůrky, 12 programů, displej a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, háček a pečící forma součástí balení, bílá barva
1 999,-

Další nejprodávanější
39 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,6 24×
SENCOR SBR 0770WH
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu, baget, žemlí a marmelády, max. hmotnost náplně 1200 g, příkon 800 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečícího programu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 10 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, háček, pečící forma a lžíce součástí balení, bílá barva
Super cena
1 972,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: SENDP074
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,7 54×
ETA Delicca II 7149 90030
Domácí pekárna plně automatická, příkon 850 W, funkce: odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, nepřilnavý povrch nádoby, volba zbarvení kůrky a volba 3 velikostí chleba, antiadhézní pečící forma, dotykový displej, počet programů 16, speciální programy: pšeničný/žitný/bezlepkový chléb, rohlíky, housky, muffiny, hnětení/kynutí těsta, sušenky, jogurty, džemy a dorty; příslušenství: 2 hnětací háky, odměrka, pohárek, háček a pečící forma, dokoupitelné formy na pečení rohlíků, housek a muffinů a rozdělená nádoba, max. hmotnost náplně 1500 g
3 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ETADP613
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,5
Tefal PF240E38 Pain & Délices
Domácí pekárna 20 automatických programů včetně 3 bezlepkových, 3 hmotnosti a 3 úrovně opečení, funkce časovače na 15hod, funkce udržování v teple na 1hod, odnímatelná nádoba, speciální nádoba na mléčné výrobky, obsahuje kuchařku, odměrku a odměrnou lžičku, 15letá záruka opravitelnosti
3 599,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TEFPE005
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
4,7 85×
Tefal Bread of the World PF611838
Domácí pekárna - příkon 1600 W, hmotnost náplně 1500 g, funkce: odložený start, udržování teploty, pozastavení pečícího programu, nepřilnavý povrch nádoby a displej, počet programů 19, speciální programy: nastavení propečení kůrky, bezlepkový chléb, džem a bagety a žemle, příslušenství: hnětací hák/y, odměrka, nařezávač, štěteček, lžíce a kniha s recepty, barva černá, 15letá záruka opravitelnosti
4 990,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TEFPE003
4,8 63×
ETA 8149 90000 Delicca mini
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1000 g, příkon 600 W, odložený start, udržování teploty, pozastavení pečícího programu a nastavení propečení kůrky, 12 programů, displej a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, háček a pečící forma součástí balení, bílá barva
1 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ETAPE001
4,7
ETA 3147 90000 Duplica II
Domácí pekárna - max. hmotnost náplně 1500 g, odložený start, udržování teploty, akustický signál, časovač a nastavení propečení kůrky, 24 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y a pečící forma součástí balení, černá a nerez barva
5 999,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: ETAdp84
4,9 42×
Guzzanti GZ 635
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1600 g, příkon 900 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečícího programu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 16 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y a pečící forma součástí balení, bílá barva
1 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: GUZPCH002
4,5 16×
SENCOR SBR 1040WH
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu, baget, žemlí a marmelády, max. hmotnost náplně 900 g, příkon 550 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečícího programu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 10 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, háček, pečící forma a lžíce součástí balení, bílá barva
1 499,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SENDP081
4,7 49×
Tefal Pain Plaisir 1kg PF220838
Domácí pekárna 650W, náplň 500/750/1000g, 17 automatických programů (žitný chléb 6 programů), 3 nastavení zabarvení kůrky, odložený start až 15hod., funkce udržení teploty až 1hod., nepřilnavý povrch pečící nádoby, 15letá záruka opravitelnosti
3 099,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TEFSET07
4,0 14×
ETA 7149 90040 Delicca II Max
Domácí pekárna příkon 850 W, max. hmotnost náplně 1500 g, počet programů: 16, dotykové ovládání, 3 nastavení velikosti chleba, nastavení propečení kůrky, pečení různých druhů chleba, rohlíků, housek a muffinů, příprava těst, džemů, marmelád, jogurtů, dortů, 4 bezlepkové programy, funkce: odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečicího programu, akustický signál, nepřilnavý povrch nádoby, displej, průzor ve víku, speciální programy: nastavení propečení kůrky, program VLASTNÍ, příslušenství: hnětací hák/y, odměrka, háček, pečící formy a formy na žemle a bagety, barva černá
4 999,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: ETADP930
ETA 2149 90020 Harmony II  - Domácí pekárna Varianty
4,5 40×
ETA 2149 90020 Harmony II
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1500 g, příkon 850 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 12 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka a háček součástí balení, bílá barva
2 599,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ETADP316
4,7 26×
Guzzanti GZ 620
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1000 g, příkon 550 W, odložený start, udržování teploty, pozastavení pečícího programu a nastavení propečení kůrky, 19 programů, displej, hnětací hák/y a pečící forma součástí balení, nerezová barva
1 759,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: GUZPCH001
ETA 2149 90021 Harmony II black  - Domácí pekárna Varianty
4,5 40×
ETA 2149 90021 Harmony II black
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1500 g, příkon 850 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 12 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka a háček součástí balení, černá barva
2 599,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ETADP347
4,0
Guzzanti GZ 636
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu, jogurtu a marmelády, max. hmotnost náplně 1500 g, příkon 850 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečícího programu, akustický signál, dvojitý dávkovač a nastavení propečení kůrky, 15 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, háček a pečící forma součástí balení, bílá barva
2 299,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: GUZDP870
4,4
Panasonic SD-YR2550SXE
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 650 g, příkon 550 W, odložený start a nastavení propečení kůrky, 31 programů, nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, pečící forma a lžíce součástí balení, nerezová barva
6 299,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PANDP491
4,6 48×
Tefal PF251835 Pain et tresors černá
Domácí pekárna 20 aut. programů včetně 3 bezlepkových, aut. dvojitý dávkovač na kvasnice a další suroviny, 3 hmotnosti a 3 úrovně opečení, funkce časovače na 15hod, funkce udržování v teple na 1hod, speciální nádoba na mléčné výrobky, obsahuje kuchařku, 15letá záruka opravitelnosti
3 099,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TEFDM156
4,0
Panasonic SD-R2530KXE
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 650 g, příkon 550 W, odložený start a nastavení propečení kůrky, 30 programů, nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, pečící forma a lžíce součástí balení, černá barva
5 499,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PANDP415
4,7
Gorenje BM1400E
Domácí pekárna - speciální programy džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1400 g, příkon 815 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 12 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, odměrka a lžíce součástí balení, nerezová barva
3 299,-
Skladem 5 ks
Objednací kód: EAV4407d
4,7
Panasonic SD-B2510WXE
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 650 g, příkon 550 W, odložený start a nastavení propečení kůrky, 21 programů, nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, odměrka, pečící forma a lžíce součástí balení, bílá barva
3 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PANDP378
Catler BM 700
Domácí pekárna - max. hmotnost náplně 1000 g, příkon 600 W, udržování teploty a paměť při výpadku el. proudu, 18 programů, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, černá barva
3 690,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: CATPE01
Russell Hobbs 27260-56
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba a džemu, max. hmotnost náplně 1000 g, příkon 550 W, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, akustický signál, časovač a nastavení propečení kůrky, 12 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y, háček a pečící forma součástí balení, bílá barva
3 499,-
Skladem 2 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: RUHDP189
4,7
ETA 3147 90000 Duplica II
Domácí pekárna - max. hmotnost náplně 1500 g, odložený start, udržování teploty, akustický signál, časovač a nastavení propečení kůrky, 24 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y a pečící forma součástí balení, černá a nerez barva
5 219,-
Rozbaleno
Objednací kód: ETAdp84
4,9 42×
Guzzanti GZ 635
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1600 g, příkon 900 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečícího programu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 16 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y a pečící forma součástí balení, bílá barva
1 899,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: GUZPCH002
4,9 42×
Guzzanti GZ 635
Domácí pekárna - speciální programy bezlepkového chleba, džemu a marmelády, max. hmotnost náplně 1600 g, příkon 900 W, odložený start, udržování teploty, paměť při výpadku el. proudu, pozastavení pečícího programu, akustický signál a nastavení propečení kůrky, 16 programů, displej, průzor ve víku a nepřilnavý povrch, hnětací hák/y a pečící forma součástí balení, bílá barva
1 799,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: GUZPCH002
MinitroubaMultifunkční trouba a horkovzdušná fritéza Tefal FW605810 Easy Fry (RECENZE) V domácí recenzi jsme vyzkoušeli horkovzdušnou fritézu Tefal FW605810 Easy Fry. Tento praktický kuchyňský pomocník kombinuje hned dva spotřebiče v jednom – kromě horkovzdušného fritování vám poslouží také jako kompaktní multifunkční trouba. Jak se v něm vaří a jak se...
Nechte zazářit svůj kuchařský um s kuchyňským robotem ETA Gratus Storio Retro stejně jako soutěžící v pořadu Peče celá země. Vyzkoušejte osvědčené recepty na lahodné zákusky, moučníky i slané pečivo, které se dají snadno připravit právě s pomocí robota ETA Gratus.
Vánoce jsou svátkem klidu, odpočinku a dobrého jídla. Máme pro vás tipy na skvělé bezlepkové tradiční pokrmy, které jednoduše připravíte se správnými kuchyňskými pomocníky a nestrávíte zbytečně mnoho času v kuchyni. Inspiraci na lehké a zdravé recepty na vánoční cukroví...

Domácí pekárny

V kategorii Domácí pekárny máme právě teď na Alza.cz celkem 39 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné domácí pekárny Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší domácí pekárny Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší domácí pekárny Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v domácí pekárny recenze
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací