Elektrická autíčka pro děti

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Doba jízdy na nabití
60 min
120 min
-
Vhodné od
2 let
3 let
-
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Elektrické auto pro děti ocení každá ratolest, která miluje jízdu autem. Díky vzhledu skutečného automobilu a mnoha reálným funkcím si užijí spoustu zábavy, navíc se naučí základní ovládání vozu. Poradíme vám, na co si dát při výběru pozor, a vybrat tak ideální vozítko pro vaše děti.

Pokračovat

Elektrické auto pro děti ocení milovníci jízdy

Pokud vaše ratolesti milují jízdu autem s vámi, určitě si zamilují i elektrické auto pro děti. Vozítko nabídne spoustu zábavy, kdy se vaše děti mohou prohánět po okolí v modelu skutečného automobilu. Navíc se díky nim děti naučí základní ovládání volantu, pedálů a odhadování vzdálenosti.

Každé elektrické auto pro děti disponuje jiným výkonem

Výkon je pro elektrické auto pro děti klíčový. Uvádí se ve wattech, a čím vyšší je, tím vyšší je i maximální rychlost. Při výběru berte ohled na věk dítěte, aby výkon nebyl příliš vysoký a nehrozilo nebezpečí.

  • Výkon do 70 W představuje jednoduchá vozítka pro nejmenší. Nevýhodou je nízká rychlost.
  • 70–90 W je standardní provedení. Disponuje silnější baterií okolo 12V. Má vyšší nároky na kapacitu.
  • 140–180 W jsou větší terénní vozy. Baterie okolo 24V. Zvládají náročnější terén. Vyšší cena.
  • 680 W a více mají propracované čtyřkolky s 36V baterií. Silný výkon. Nevhodné pro mladší děti a dražší.

Elektrické auto pro děti
Elektrické auto o výkonu 40 W

Elektrické auto pro děti
Dětské elektrické auto pro 2 děti

Elektrické auto pro děti
Elektrické auto o výkonu 180 W

Elektrické auto pro děti
Dětské elektrické vozidlo

Elektrické auto pro děti je poháněno baterií

Čím vyšší je výkon, tím více energie elektrické auto pro děti potřebuje. Většina autíček vydrží v provozu okolo 1–2 hodin. Nabíjení zabere zhruba 8–12 hodin. Vše se odvíjí od kapacity baterie, která bývá okolo 6–7 Ah. To odpovídá právě 1–2 hodinám jízdy. Najdete ale i autíčka, která vydrží 5 400 či dokonce 10 800 min.

i

Většinou elektrická auta pro děti pracují s dobíjecím akumulátorem. Některá však pohánějí pouhé AAA baterie. Před nákupem si zkontrolujte, jakou variantu jste si vybrali.

Opravdu rychlé elektrické auto pro děti? Zkontrolujte maximální rychlost

Jestli hledáte skutečně svižné elektrické auto pro děti, zaměřte se na maximální rychlost. Pro ty nejmenší stačí rychlost okolo 5 km/h. Pokud máte starší děti, můžete přemýšlet o modelech s max. rychlostí 7 a více km/h. U rychlejších modelů se nebojte, že by vám děti ujely. Většina je vybavena dálkovým ovládáním.

Jak velkou nosnost má elektrické auto pro děti?

Elektrické auto pro děti má různou nosnost. Vždy si ji ověřte před nákupem. U autíček či čtyřkolek se pohybuje od 20 do 100 kg. Také se podívejte, pro kolik osob je autíčko určeno. Nebo pokud víte, že dítě bude chtít autíčkem převážet nějaký náklad, myslete na to při výběru. Vždy volte nosnost raději o pár kilo vyšší.

i

Elektrické auto pro děti 4x4? Některá autíčka jsou poháněna čtyřmi bateriemi. V takovém případě je označujeme jako 4x4. Jedná se o výkonnější autíčka, která jsou vhodná i do náročnějšího terénu. Podívejte se, jaká elektrická auta pro děti 4x4 nabízíme.

Elektrické auto pro děti od 1 roku? Zaměřte se na rozměry

Při výběru by vám nemělo ujít, jaké má elektrické auto pro děti rozměry. Abyste předešli jakémukoliv nebezpečí, mělo by dítě v autíčko bezpečně sedět. Pro dostatečné pohodlí a prostor ve vozítku, by mělo být autíčko alespoň 80 cm dlouhé, 50 cm široké a 40 cm vysoké. Dětské elektrické auto pro 2 děti je rozměrově větší.

Obsah balení se u elektrických aut pro děti může lišit. Většinou obsahuje dálkový ovladač, baterie, nabíjecí adaptér a návod. Některé prvky nemusí být součástí, takže si to raději zkontrolujte.

Různé typy kol pro elektrická auta pro děti

Elektrická auta pro děti se liší i typem kol. Méně silná autíčka určená na hladký asfalt si vystačí i s plastovými koly. Plastová kola se rychle opotřebují, ale jsou levnější. Dále najdeme gumová kola. Lépe tlumí nerovnosti, jsou pružná a měkčí. Najdeme je proto na terénních modelech, čtyřkolkách či traktorech. Výhodou je také tichý provoz. Podle toho, v jakém terénu se bude vaše dítko prohánět, zvolte i typ kol.

i

Hledáte dětské elektrické auto pro 2 děti? U nás ho najdete. A pokud byste chtěli dopřát radost rovnou třem dětem, i takové modely nabízíme. Podívejte se na počet míst k sezení.

Elektrická auta pro děti nejrůznějších značek a provedení

Většinou najdete elektrická auta pro děti jako napodobeninu některého z modelů skutečných automobilů. Jedná se o ty největší světové značky, které můžete vidět na opravdových silnicích. Kromě toho najdete i elektrický traktor a další zajímavá elektrická vozítka. Vyberte si například model auta, které vám stojí v garáži.

Celá řada speciálních vlastností je pro elektrická auta pro děti samozřejmostí

Elektrické auto pro děti může disponovat pěknou sbírkou nejrůznějších vychytávek, které vaše děti potěší.

  • Otevírací dveře z kvalitního materiálu, který zvládne dětské zacházení.
  • Zvukové efekty jako klakson a další působí realistickým dojmem.
  • LED světla, blinkry a podobně umožní jízdu i v noci.
  • Pokud máte strach, autíčka nabízí i bezpečnostní pásy.
  • MP3 přehrávač, SD port, USB port či AUX zajistí, že si vaše děti z vestavěných reproduktorů mohou pouštět své oblíbené písničky. Jednoduše dětem stáhnete hudbu na SD kartu či flash disk a hurá jezdit.
  • Odpružení může být různé a hodí se především při jízdě v náročnějším terénu. Zajistí tlumení nárazů.
  • Některé modely nabízejí funkci FM rádia. Pokud nechcete stahovat hudbu, může to být zajímavá vychytávka.

Hledáte elektrické auto pro děti z bazaru? Podívejte se, jestli zrovna nějaké nenabízíme.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
106 položek
Elektrické autíčko UTV XXL 24V, dvoumístné, červené - Dětské elektrické auto Doručení na
prodejnu zdarma
Elektrické autíčko UTV XXL 24V, dvoumístné, červené
Dětské elektrické auto vhodné od 3 let, s maximální rychlostí 15 km/h, o celkovém výkonu 180 W, doba jízdy na jedno nabití 90 min, nosnost 100 kg, gumová kola, 2 místa k sezení, otevírací dveře, plynulý rozjezd, odkládací prostor, pásy k připoutání, MP3 přehrávač a LED světla, v balení se nachází baterie pro ovladač a nabíjecí adaptér, hmotnost 53 kg, o rozměru 135 × 95 × 80 cm (d × š × v)
20 590,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAnk005804
Dětské elektrické auto Bentley EXP 12 bílá
Dětské elektrické auto vhodné od 3 let, s maximální rychlostí 7 km/h, o celkovém výkonu 70 W, doba jízdy na jedno nabití 120 min, nosnost 30 kg, plastová kola, v balení se nachází dálkový ovladač, hmotnost 14,5 kg, o rozměru 43 × 108 × 60 cm (d × š × v)
5 689,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAbz01806
5,0
Audi Q8, žluté
Dětské elektrické auto vhodné od 3 let, s maximální rychlostí 5 km/h, o celkovém výkonu 50 W, doba jízdy na jedno nabití 90 min, nosnost 30 kg, EVA kola, otevírací dveře, plynulý rozjezd, pásy k připoutání, MP3 přehrávač a LED světla, v balení se nachází baterie pro ovladač a dálkový ovladač, hmotnost 16 kg, o rozměru 108 × 66 × 55 cm (d × š × v)
5 799,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAhm247
Farmářské autíčko RIDER 6X6 24V s pohonem čtyř kol
Dětské elektrické auto vhodné od 2 let, s maximální rychlostí 7 km/h, o celkovém výkonu 400 W, doba jízdy na jedno nabití 90 min, nosnost 60 kg, EVA kola, otevírací dveře, plynulý rozjezd, odkládací prostor, pásy k připoutání, MP3 přehrávač a LED světla, v balení se nachází baterie pro ovladač a dálkový ovladač, hmotnost 30 kg, o rozměru 150 × 63 × 71 cm (d × š × v)
Zlevněno -1 %
8 379,- 8 539,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAtm00864
Volkswagen Beetle - růžový
Dětské elektrické auto vhodné od 3 let, o celkovém výkonu 25 W, doba jízdy na jedno nabití 120 min, nosnost 30 kg, EVA kola, 1 místo k sezení, pásy k připoutání, MP3 přehrávač, LED světla, zvukové efekty a rádio FM, v balení se nachází baterie pro ovladač, dálkový ovladač a nabíjecí adaptér, hmotnost 9,64 kg, o rozměru 96 × 51 × 47 cm (d × š × v)
Super cena
3 999,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAbz25657
Volkswagen Beetle - bílý
Dětské elektrické auto vhodné od 3 let, o celkovém výkonu 25 W, doba jízdy na jedno nabití 120 min, nosnost 30 kg, EVA kola, 1 místo k sezení, pásy k připoutání, MP3 přehrávač, LED světla, zvukové efekty a rádio FM, v balení se nachází baterie pro ovladač, dálkový ovladač a nabíjecí adaptér, hmotnost 9,64 kg, o rozměru 96 × 51 × 47 cm (d × š × v)
Super cena
3 999,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAbz25267
Beneo Elektrické autíčko Toyota Landcruiser 12V, bílé - Dětské elektrické auto Varianty
Beneo Elektrické autíčko Toyota Landcruiser 12V, bílé
Dětské elektrické auto vhodné od 3 let, s maximální rychlostí 5 km/h, o celkovém výkonu 50 W, doba jízdy na jedno nabití 90 min, nosnost 50 kg, EVA kola, 2 místa k sezení, otevírací dveře, plynulý rozjezd, pásy k připoutání, MP3 přehrávač, LED světla a zvukové efekty, v balení se nachází nabíjecí adaptér, o rozměru 125 × 74 × 58 cm (d × š × v)
10 290,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAkc02495
Elektrické autíčko Ford Mustang 24V, černé
Dětské elektrické auto -, s maximální rychlostí 8 km/h, doba jízdy na jedno nabití 90 min, nosnost 30 kg, EVA kola, 1 místo k sezení, otevírací dveře, plynulý rozjezd, pásy k připoutání, MP3 přehrávač a LED světla, v balení se nachází baterie pro ovladač, dálkový ovladač a nabíjecí adaptér, hmotnost 29 kg, o rozměru 125 × 75 × 54 cm (d × š × v)
Zlevněno -1 %
6 099,- 6 219,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAnk005785
Jamara řiditelné autíčko Mercedes-Benz AMG GT R black 2,4GHz 12V
Dětské elektrické auto vhodné od 3 let, doba jízdy na jedno nabití 120 min, nosnost 25 kg, gumová kola, 1 místo k sezení, v balení se nachází baterie pro ovladač a nabíjecí adaptér, hmotnost 11,81 kg, o rozměru 104,5 × 56 × 42,5 cm (d × š × v)
7 039,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAbz23040
Jamara řiditelný traktor s přívěsem New Holland 6V
Dětský elektrický traktor vhodný od 2 let, nosnost 25 kg, plastová kola, 1 místo k sezení, v balení se nachází baterie pro ovladač, nabíjecí adaptér a sada nářadí, hmotnost 6 kg, o rozměru 106 × 40,5 × 48 cm (d × š × v)
2 969,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: HRAbz23041
 

Již neprodáváme

Elektrická autíčka pro děti

V kategorii Elektrická autíčka pro děti máme právě teď na Alza.cz celkem 106 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné elektrická autíčka pro děti Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší elektrická autíčka pro děti Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší elektrická autíčka pro děti Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v elektrická autíčka pro děti recenze
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací