AlzaPlus+ děti Aplikace

REER Rigi Digital

Zobrazit katalog
REER Rigi Digital
4,0 2 hodnocení
Dětská chůvička - klasická (audio), dosah 300 m, přenos zvuku probíhá digitálně, oboustranný přenos, optická indikace úrovně hluku, vibrační upozornění, regulace hlasitosti, signalizace mimo dosah a osvětlení, rodičovskou i dětskou jednotku lze napájet ze sítě (230 V) či bateriemi (4× AAA)
Kód:  BABY14331 Prod. číslo:  4013283500705 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

REER Rigi Digital

Dopřejte vašemu potomkovi maximální bezpečí v dětské postýlce. Dětská chůvička REER umí přenášet jen zvukové vlny, jedná se tedy o standardní verzi chůvičky pro maminky. Přenos jasně čistého zvuku je řešen digitálně a dosahuje až 300 m. Nabízená dětská chůvička disponuje větším počtem kanálů a vysílá na vyšší frekvenci než chůvičky s analogovým přenosem zvuku, spolehlivě tak bude spolupracovat i ve městech, kde je jinak zvýšené riziko rušení signálu. A pokud o signál přesto náhodou přijdete, zařízení na to upozorní slyšitelným zvukem. O napájení hlavní i dětské jednotky se starají buď baterie, nebo zásuvka. Jedná se o 4 kusy baterií typu AAA.

Dětská chůvička REER Rigi Digital Lifestyle
Dětská chůvička REER Rigi Digital Lifestyle

Zásadní přednosti dětské chůvičky REER Rigi Digital

  • Klasická dětská chůvička REER pro kontrolu miminka
  • Digitální zvukový přenos
  • Dosah pokrytí až 300 m
  • Dětská chůvička REER dovolí rodičům na miminko mluvit díky oboustrannému přenosu
  • Ke správné funkci vyžaduje 4 baterie typu AAA

Oblíbené vychytávky dětské chůvičky REER

Díky moderním technologiím nabízí chůvičky více funkcí. Ve výbavě dětské chůvičky REER nechybí ani oboustranný přenos. Jakmile se dítě začne budit, je možné ho prostřednictvím vašeho hlasu ukonejšit. Pdyby vás rušila zvýšená hlučnost v místnosti, jen si přízpůsobíte sílu hlasitosti na přístroji a vše je vyřešeno.

Dětská chůvička REER Rigi Digital Lifestyle

Parametry a specifikace

Baterie

Typ baterií
AAA Hotovo!
Počet baterií
4 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájení rodičovské jednotky
Síť (230 V), Baterie Hotovo!
Napájení dětské jednotky
Síť (230 V), Baterie Hotovo!

Funkce

Funkce
Oboustranný přenos, Optická indikace úrovně hluku, Vibrační upozornění, Regulace hlasitosti, Signalizace mimo dosah, Osvětlení Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Některé produkty v této kategorii mohou obsahovat baterii či akumulátor. Pokud tomu tak je, vztahuje se na ně doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


Miminka a vše okolo, chcete si přečíst více? Jak správně kojit | Jak naučit dítě smrkat | Těhotenská jóga | Co s sebou do porodnice | Co jíst a nejít v těhotenství | Baby shower: Oslavy narození miminka | Jak poznat těhotenství | Jak naučit dítě na nočník | Kdy a jak začít s příkrmy u miminek | Vitamíny a minerály v těhotenství | Přebalování miminka | Kojenecká mléka a jak vybrat to správné.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, jsou v balení 2 nabíjecí adaptéry? Ke každé chuvicce 1?

dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jsou součástí balení nabíjecí baterie? pokud ne tak si je pořídím. je možné baterie v chůvičkách skrze chůvičky nabíjet? je zde indikace nabití? děkuji za odpovědi

Diskuze a poradna k REER Rigi Digital
Příslušenství pro REER Rigi Digital Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REER Rigi Digital. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REER Rigi Digital.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací