WinX: Mythix Fairy Músa

Zobrazit katalog
WinX: Mythix Fairy Músa
Panenka s dvojitými vyjímatelnými a nádherně tvarovanými a zdobenými křídly, délka 28 cm, doporučený věk od 4 let
Kód:  HRAa4582d Prod. číslo:  ASRT4897056841109

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

WinX: Mythix Fairy Músa

Objevuj magické schopnosti krásných víl WinX Mythix Fairy. Skupina kamarádek - Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna a Layla - společně navštěvují kouzelnickou školu a již od první třídy jsou nejlepší kamarádky, které spolu prožívají spoustu vzrušujících dobrodružství! Musí si však dávat pozor na zlou čarodějnici, jež jim kamarádství závidí a snaží se je za každou cenu rozdělit. To nesmíš dovolit, proto si pořiď všech 6 těchto krásek, ať jsou hezky pohromadě!

Okouzlující panenka Músa se pyšní dvojitými, nádherně zdobenými a pohyblivými křídly, která jsou navíc zajímavě tvarovaná a snadno vyjímatelná. Její krásu podtrhují také třpytivé barevné šatičky, perfektně ladící k naprosto originálním střevíčkům a mocné čarovné hůlce. Dlouhé lesklé vlasy má Músa spletené do dvou copů, aby si je nezacuchala při ranním vílím tanci na paloučku. Tanec je její velkou vášní, a proto panenka disponuje pohyblivými klouby, které ji umožní všechny taneční kreace! Hračka je vhodná pro děti od 4 let věku. 

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.



 

Poznámka:
» Všechny panenky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro WinX: Mythix Fairy Músa Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WinX: Mythix school Músa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WinX: Mythix Musab Schule. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WinX: Mythix Musab Schule. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WinX: Fairy Muszab Mythix.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací