AlzaPlus+ děti Aplikace

Lamaze Black & White – Beruška

Zobrazit katalog
Lamaze Black & White – Beruška
5 6 hodnocení
Hračka na kočárek pro nejmenší, doporučený věk od narození
Kód:  QBM007i Prod. číslo:  796714270784

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Lamaze Black & White – Beruška

Lamaze Black & White chrastítko v provedení Berušky je perfektní vývojovou hračkou, která disponuje mnoha funkcemi. Obě její strany potěší rozdílným designem - jedna strana je tvořena veselým výrazným obličejem a černobílými proužky s červenými šustivými krovkami, druhou stranu pak tvoří obrovké oči a zářivá žlutá semiš. Beruška také při zatřesení chrastí, tento zvuk však nedráždí dětský sluch a spíše dítě uklidňuje. Po bocích má Beruška kousadla, které dítě může použít, což pomáhá prořezávání prvních zoubků. 

Chrastítko Beruška je součástí nové černobílé kolekce Lamaze, která je vyvinuta očními specialisty. Hlavní funkcí těchto hraček je rozvoj zraku miminka především v jeho prvních třech měsících, kdy ještě nerozlišuje barvy. Kombinace černobílých kontrastních grafických vzorů zaujmou každé novorozeně.

Parametry a specifikace:

Edice:

Lamaze Black & White

Provedení:
Beruška

Funkce:
rozvoj zraku miminka v prvních třech měsících
kousadlo

Přečíst více

Parametry a specifikace

Barva
Červená Hotovo!

Vlastnosti

Barva
Červená Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Lamaze Black & White – Beruška Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamaze Black & White - Beruška. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamaze Black & White - Marienkäfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamaze Black & White - Marienkäfer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lamaze Black & White - Ladybird.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací