Alzaboxy Q1 Alza PC

Xbox

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Microsoft Xbox je jedním z největších jmen v herním světě. Nabízí nejen špičkové konzole s vrcholným výkonem, ale i výhodné služby nabité lákavými benefity. Ať už budete hrát sami, nebo s přáteli, tak se s konzolemi Xbox můžete těšit na hodiny nepřetržité zábavy. Provedeme vás celým sortimentem, čtěte dále.

Pokračovat

Xbox Series

Xbox Series jsou nejnovější čtvrtou generací konzolí z dílny společnosti Microsoft. Oproti předešlé generaci se vyznačují podporou realistického osvětlení ray-tracing a zbrusu novým SSD diskem pro bleskurychlé načítání, ale nechybí ani podpora zpětné kompatibility. Vybrat si můžete ze dvou modelů: Xbox Series X nebo Series S.

Xbox Series X

Xbox Series X je základní konzolí této generace, která se pyšní rekordním výkonem až 12 TFLOPS a SSD diskem o kapacitě 1 TB. Takový výkon umožňuje hráčům zažít oblíbené hry při 60 snímcích za sekundu i ve 4K rozlišení. Microsoft Xbox Series X zaujme mimo jiné také Blu-Ray mechanikou a technologií Dolby TrueHD s Atmos.

Xbox Series S (All-Digital)

Xbox Series S se zaměřuje na méně náročné hráče. Za nižší cenu nabídne slabší výkon o 4 TFLOPS, menší SSD disk o kapacitě 512 GB a rozlišení QHD (1440p) při 60 snímcích za sekundu. Xbox Series S zároveň neobsahuje mechaniku pro disky, díky čemuž je však mnohem lehčí a kompaktnější.

Chcete si o generaci Xbox Series přečíst více? Navštivte náš článek plný detailů i recenzí.

Xbox One

Konzole Xbox One jsou předešlou třetí generací. Konkrétně jde především o upgradované modely Xbox One X a One S, které byly na tehdejší dobu oceňovány za jejich působivý výkon, velké úložiště a revoluční služby. Dnes už nový Xbox One jen tak nepořídíte, ale věrní majitelé si stále mohou pořídit hry nebo příslušenství.

Hry pro konzole Xbox

Pro nové i starší konzole se budou samozřejmě hodit i pořádné Xbox hry. V naší nabídce najdete hry všech možných žánrů, takže si každý najde to pravé ořechové právě pro sebe. Mezi exkluzivitami poté objevíte legendární střílečku Halo, adrenalinové závodění Forza nebo letecký simulátor Microsoft Flight Simulator.

Microsoft Xbox přihlášení

i

Xbox hry si můžete pořídit ve fyzické nebo digitální podobě, kterou aktivujete online na Microsoft Store Xbox.

Příslušenství pro konzole Xbox

Náruživí hráči si oblíbí i Xbox příslušenství, které otevřou zbrusu nové možnosti. Dodatečné ovladače se budou hodit v případě návštěvy nebo pro sourozence, sluchátka zaručí precizní zvuk a komunikaci s ostatními hráči a volanty posunou závodní hry na novou úroveň. Kromě toho si svůj Xbox můžete vymazlit i dalším pevným diskem nebo držáky či nabíječkami pro ovladače.


Microsoft Xbox ovladač
Xbox ovladač

Microsoft Xbox sluchátka
Xbox sluchátka

Microsoft Xbox volant
Xbox volant

Microsoft Xbox pevný disk
Xbox pevný disk

Microsoft Xbox předplatné

Kromě výkonných konzolí Xbox si Microsoft přichystal pro hráče i dvě lákavé placené služby.

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold je prémiové předplatné pro hráče, kteří od hraní chtějí ještě více funkcí. Po aktivování získáte přístup k online hraní, exkluzivním slevám i rychlejší přístup k demo/beta verzím nových her, a zároveň dostanete každý měsíc dvě hry zdarma. Xbox Live Gold si můžete předplatit na 1, 3, 6 nebo 12 měsíců.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass je unikátním měsíčním předplatným, se kterým se už nikdy nebudete nudit. Každý měsíc získáte neomezený přístup k více než 100 hrám všech možných žánrů. Rozšířeným předplatným je poté Xbox Game Pass Ultimate, které zahrnuje i Xbox Live Gold, přístup k hrám od firmy EA, ale především umožní hrát na konzoli Xbox, počítači i telefonech a díky Cloudu se vám průběžně ukládají data mezi všemi platformami.

Nevíte kde pořídit výhodné Xbox konzole, hry nebo příslušenství? Mrkněte se na náš výprodej.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
2 083 položek
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Vychutnejte si ohromující pixelovou grafiku a autentickou atmosféru seriálových Želv Ninja, která vás okamžitě vrátí zpátky do dětských let. Všechny postavy, vozidla, zbraně, předměty i pozadí jsou přímo inspirované televizním seriálem z roku 1987 a vy tak máte pocit, jako byste se sami stali součástí svého oblíbeného kresleného seriálu, plného omamné kombinace vražedného humoru a akčních dobrodružství!
Cenová bomba
1 819,- Ušetříte 13 771,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0228
Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition - Xbox Series X
Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Vyčistěte město Tertium od hord krvežíznivých nepřátel v brutální střílečce plné adrenalinové akce.
1 189,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0226
Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, české titulky, žánr: adventura, - Doprovoďte mladého detektiva Hercula Poirota do Londýna při plnění zdánlivě jednoduchého úkolu, během kterého má dohlížet na přepravu vzácného obrazu určeného pro blížící se výstavu, a vyřešte nový zapeklitý případ.
749,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0415
Terminator: Resistance - Complete Edition - Xbox Series X
Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a střílečky, - ve hře se v roli Jacoba Riverse podíváte do zdevastované Los Angeles 31 let po Dni zúčtování, kde bude pokračovat nekončící boj se Skynetem.
1 029,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0448
Destroy All Humans! 2 - Reprobed - Single Player - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Crypto je zpátky a má povolení používat sondy. Mimozemský vetřelec se vrací a je bláznivější než kdy dřív. Užijte si swingující 60. léta ve vší chemií podpořené kráse a pomstěte se KGB za to, že vyhodila do povětří vaši mateřskou loď. Budete muset utvářet spojenectví se členy druhu, který jste přišli zotročit.
539,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0353
AEW: Fight Forever - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a sportovní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Kombinuje nostalgický arkádový wrestling s inovativními dorážečkami a útočnými chvaty z All Elite Wrestling. Soupiska talentů kombinuje ty největší legendy, které kdy vstoupily do ringu, a zcela nové úspěšné hvězdy AEW!
Koupit s kódem ALZADNY50 500,-
999,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0286
od  279,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: GMERCHb901
PowerWash Simulator - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: simulátor, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Odplavte své starosti za uklidňujícího zvuku vapky. Vybudujte si vlastní firmu na mytí a odemkněte si nové nástroje, vylepšení a další funkce - to vše s jednoduchým uspokojením z toho, že jste vše umyli do zářivého lesku.
519,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0370
4,9 76×
Xbox Play & Charge Kit
Baterie kit Nabíjejte svůj bezdrátový ovladač během hraní nebo i ve stand-by režimu. Baterie bude plně nabita do 4 hodin. Dodáváno s USB-C kabelem. Kompatibilní pouze s originálními gamepady Xbox Wireless Controller s USB-C konektorem
499,-
Rozbaleno
Objednací kód: MXO001SPC
1,0
Vampire: The Masquerade Swansong - Xbox One
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: RPG, - Co kdyby byli upíři skuteční? Co kdyby tito krvežízniví predátoři žili v utajení mezi námi a pečlivě osnovali prastaré konspirace? A co kdybyste se vy stali jedním z nich? Ve hře Vampire: The Masquerade hrajete za jedno z těchto přitažlivých monster v sofistikovaném světě, kde jsou hranice mezi skutečností a nadpřirozenem vždy nejasné.
399,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0014
Star Trek: Resurgence - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: adventura, - Vžijte se do role Jary Rydka a Cartera Diaze, dvou členů posádky USS Resolute, kteří mají za úkol zprostředkovat mír mezi mimozemskými frakcemi. Při snaze zabránit válce objevíte mnohem větší nebezpečí: eony starou a mocnou sílu, která hrozí pohltit celou galaxii!
739,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0439
The Invincible - Xbox Series X
Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: adventura,
799,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0398
PowerA Enhanced Wired Controller - Midnight Blue - Xbox
Gamepad pro Xbox Series X|S, kabelové připojení, délka kabelu 3 m, MicroUSB (na ovladači), analogové páčky, modrá barva
1 399,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: PowerActxb16
Bomb Rush Cyberfunk - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a dobrodružná, - Red je autor graffiti, který ztratil hlavu a místo toho používá kyber-hlavu. Během pátrání po svých kořenech se přidá k Bomb Rush Crew, kde účinkují Tryce a Bel. Společně se rozhodnou, že vyrazí do All City, aby se stali tou nejlepší graffiti partou ve městě.
Zlevněno -5 %
759,- 799,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0455
Garfield Lasagna Party - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: party, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Jako Garfield, Odie, Arlene nebo Nermal se pusťte do soupeření v řádně vypečené párty hře, na jejíhož vítěze čeká vydatná porce lahodných lasagní.
779,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0289
Dakar Desert Rally - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: simulátor a závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Dakar Desert Rally přináší autentickou rychlost a vzrušení z těch největších závodů rallye Amaury Sport Organisation na planetě, s celou řadou licencovaných vozidel od předních světových výrobců, včetně motorek, aut, náklaďáků, čtyřkolek a SSV.
889,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0172b
Kontrolfreek Performance Grips (Black) - XBX/XB1
Gripy na ovladač - černá barva
479,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: KTF017a
Trepang2 - Xbox Series X
Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a střílečky, - Staňte se největším drsňákem ze všech ve hře Trepang2 – v krvavé, akcí nabité střílečce z vlastního pohledu, zasazené do vzdálené budoucnosti. Uhýbejte střelám nepřátel, udělejte jim peklo ze života a zanechte za sebou v této drsné a frenetické střílečce spoušť nebývalého rozsahu.
599,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0444
5,0
POGA Pro - Xbox Series S cestovní kufr s LCD monitorem - bílý
Cestovní kufr - Kompatibilní s konzolí Xbox Series S. Neobsahuje herní konzoli.
14 690,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: pog002
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Sestavte svůj elitní tým z operátorů Rainbow Six, abyste podnikli výpravy do nepředvídatelných uzavřených zón a odhalili záhady, které se skrývají za smrtící a neustále se vyvíjející mimozemskou hrozbou Archæns. Znalost, kooperace a taktický přístup jsou vašimi nejlepšími zbraněmi.
359,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0072
4,1 139×
PDP Wired Controller - černý - Xbox One
Gamepad pro PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kabelové připojení, délka kabelu 3 m, 3,5mm Jack (na ovladači), vibrace, analogové páčky
899,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: pdpx1c2
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Xbox
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Píše se rok 199X, v ulicích New Yorku zpustošeného jadernou válkou zuří nepokoje a kvete zločinnost. Jeho obyvatelům nezbývá než každý den bojovat o holé přežití. Město ovládly zločinecké gangy, které při vzájemném soupeření o jeho úplné podmanění terorizují vše, co z něj ještě zbylo.
569,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0412
Ad Infinitum - Xbox Series X
Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a střílečky, - Copak ta noční můra války nikdy neskončí? Dojde vaše mysl jednou klidu? Ve hře Ad Infinitum hrajete za německého vojáka, kterého pronásledují hrůzy velké války. Zatímco vaše mysl bloumá mezi vzpomínkami na rodinný domov a zákopy na frontě, snažíte se rozbít nekonečný cyklus utrpení.
649,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: XBSE0382
Xbox - Batoh
Batoh , unisex provedení, hmotnost 0,52 kg, výbava: prodyšná zadní stěna
759,-
Momentálně nedostupné
Objednací kód: GMERCHb501

Xbox

Xbox

V kategorii Xbox máme právě teď na Alza.cz celkem 2083 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné xbox Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší xbox Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší xbox Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v xbox recenze
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací