Dvouletá záruka pro firmy

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING

Zobrazit katalog
EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING
Grafická karta 6GB GDDR6 (12000MHz), NVIDIA GeForce (, 1536 MHz), Boost 1770 MHz, PCI Express x16 3.0, 192Bit, DisplayPort, DVI a HDMI, omezení prodeje - 1ks/měsíc na zákazníka
Kód:  EV209b1 Prod. číslo:  06G-P4-1261-KR Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING Prodej skončil

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING

Herní grafická karta EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black Gaming představuje nekompromisní řešení. Grafika disponuje novými hydrodynamickými ložisky HDB díky čemuž ventilátor pracuje tišeji a dosahuje mnohem delší životnosti. K velmi nízké hlučnosti i během maximálního zatížení přispívají i nově tvarované lopatky. Software EVGA Precision X1 vám dává nové možnosti pro overclocking. GeForce GTX 1660 Ti dosahuje až 1,5× vyššího výkonu v porovnání s GeForce GTX 1060 a srovnatelným výkonem s GeForce GTX 1070 - jedná se tak skvělou volbu pro hraní nejnovějších her.

Klíčové vlastnosti grafické karty EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING

  • Vysoký grafický výkon
  • Architektura Turing
  • Kompatibilní s NVIDIA G-SYNC
  • Velmi tiché chlazení i v zátěži
  • NVIDIA GeForce Experience
  • Porty: DisplayPort, HDMI a DVI-D

Výkonná grafická karta

Tato grafická karta je založena na architektuře NVIDIA Turing, díky kterému dosahuje přelomového výkonu. Shadery Turing paralelně spouštějí výpočty s pohyblivou desetinou čárkou i celými čísly. Shadery jsou také vybaveny adaptivní technologií stínování a inovativní sjednocenou architekturou pamětí. Oproti předchozí generaci tak disponuje dvojnásobnou velikostí mezipaměti, což umožňuje nárůst výkonu v nejnovějších hrách, které využívají přednosti architektury Turing. 

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING má skvělé funkce

Dedikovaný hardwarový encoder zaručuje o 15 % vyšší efektivitu v porovnání s předchozí generací grafických karet, navíc je optimalizován pro aplikace Open Broadcaster Software (OBS). Skvělý výkon a kvalita obrazu při živém streamování na Twitchi a Youtube je zajištěna. GeForce Experience umožňuje nahrávat a sdílet videa, scrennshoty a livestreamy s přáteli. Tato aplikace taktéž udržuje ovladače GPU stále aktuální. 

Využít můžete také výkonný fotorežim NVIDIA Ansel umožňující vytvářet snímky z hraní v profesionální kvalitě. Bez problémů tak zachytíte fotografie ve vysokém rozlišení, rozsahu 360°, s technologií HDR nebo stereoskopické snímky.

  • Nevíte, jak si vybrat správnou grafickou kartu? Záleží především na požadovaném výkonu grafické karty. Důležitý je také typ rozhraní, kterým se připojuje k základní desce. Pro pomoc s výběrem zadejte požadované parametry grafické karty.

Parametry a specifikace

Šířka
189,89 mm Hotovo!
Výška
111,15 mm Hotovo!
Výrobce čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označení
GTX 1660 Ti Hotovo!
Počet stream procesorů
1 536× Hotovo!

Rozměry

Šířka
189,89 mm Hotovo!
Výška
111,15 mm Hotovo!

Čip

Výrobce čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označení
GTX 1660 Ti Hotovo!
Počet stream procesorů
1 536× Hotovo!
Výrobní technologie
12 nm Hotovo!

Výkon a použití

Použití
Hraní her Hotovo!

Paměť

Velikost operační paměti RAM
6 GB Hotovo!
Typ paměti
GDDR6 Hotovo!
Šířka sběrnice
192-Bit Hotovo!

Frekvence

Frekvence jádra
1 536 MHz Hotovo!
Frekvence jádra (Boost clock)
1 770 MHz Hotovo!
Frekvence paměti
12 000 MHz (12 GHz) Hotovo!

Rozhraní

Pro připojení k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Pro připojení monitoru
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupů pro nabíjení
3 Hotovo!

Technologie

Speciální funkce grafické karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojení více karet
ne Hotovo!
Verze DirectX
12 Hotovo!

Chlazení

Typ chladiče
Aktivní Hotovo!
Velikost chladiče
Tříslotový Hotovo!
Počet ventilátorů
1 × Hotovo!

Spotřeba

Přídavné napájení
1x 8-pin Hotovo!
Doporučený výkon zdroje
500 W Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Zboží není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň,chceľ by som sa opýtať ,že či je tato doska: https://www.alza.sk/msi-b450-a-pro-d5372849.htm kompatibilná s touto grafikou po prípade čo hovoríte na túto zostavu : https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm?sharelist=76686E696B6867781 Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli zapojim tuhle grafiku do tyhle zakladovky: AsRock N68-GS4 FX?

Diskuze a poradna k EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING
Další informace

Gigabyte AORUS GeForce RTX 2060 XTREME 6G (RECENZE A TESTY)

Elitní edice grafických karet společnosti GIGABYTE nese označení AORUS XTREME, a je tedy jasné, že takovéto označení nemůže nést jen tak lecjaká a prachobyčejná grafická karta. Gigabyte AORUS RTX 2060 XTREME 6G však tento elitářský cejch nese, a proto jsme ji pro vás také otestovali.

EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black Gaming (RECENZE A TESTY)

Další z řady grafických karet GeForce GTX 1660 Ti společnosti NVIDIA, kterou jsme pro vás dnes na Alza.cz otestovali, je EVGA GTX 1660 Ti XC Black Gaming. A jak se této grafické kartě vedlo v našich testech? O tom se můžete přesvědčit právě v této recenzi.

Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPER Gaming OC (RECENZE A TESTY)

Prvním nereferenčním představitelem nejnovějších grafických karet GeForce RTX 2060 SUPER společnosti NVIDIA, kterého si dnes na Alza.cz otestujeme, je grafická karta Gigabyte RTX 2060 SUPER Gaming OC. A jak se této grafické kartě vedlo v našich testech?

Asus Strix GeForce RTX 2060 SUPER O8G Gaming (RECENZE A TESTY)

Asus Strix GeForce RTX 2060 SUPER O8G Gaming je jedním z nejnovějších přírůstků do rodiny grafických karet prestižní edice ROG (Republic of Gamers) společnosti ASUS. A my jsme ji pro vás hnedle otestovali.

Asus Strix Radeon RX 5700 O8G Gaming (RECENZE A TESTY)

Jedním z těch zřejmě „nejvymazlenějších“ Radeonů RX 5700 je grafická karta Asus Stix RX 5700 O8G Gaming z herní edice ROG (Republic of Gamers) společnosti ASUS. A my jsme ji pro vás na Alza.cz řádně otestovali!

Asus Strix GeForce GTX 1660 Ti (RECENZE A TESTY): Levná grafická karta bez ray tracingu

Nové grafické karty GeForce GTX 1660 Ti jsou tu, a i když u nich budete jen marně hledat podporu pro real-time ray tracing či DLSS, žádným nedostatkem herního výkonu rozhodně netrpí. O tom se ostatně můžete přesvědčit právě v této recenzi grafické karty Asus Strix GTX 1660 Ti O6G Gaming, kterou jsme pro vás na Alza.cz pěkně otestovali.

Sapphire Radeon RX 5700 8G (RECENZE A TESTY)

Další novou grafickou kartou od společnosti AMD, kterou si dnes představíme, je Sapphire RX 5700 8G s referenčním chlazením. Jak se jí vedlo v našich testech a že se tato grafická karta dá také parádně taktovat, tak přesně o tom se můžete přesvědčit v této recenzi.
Příslušenství pro EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC Black GAMING.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací