Doručení zdarma Stellar Blade

HeliHeroes

Zobrazit katalog
HeliHeroes
Hra na PC
Kód:  MM00000102

HeliHeroes

V Heli Heroes máte na výběr ze dvou druhů helikoptér – amerického Apache AH-64 Longbow nebo ruského Hokum Helicopter. Principem hry je plnit úkoly jednotlivých misí, které jsou vždy předem určeny. Během všech misí nalezne hráč na různých místech nová vylepšení, která zlepší jeho obrnění nebo útočnou sílu. Prostředí je plně trojrozměrné a může se pyšnit propracovaným modely, které lahodí očím hráčů. Heli Heroes je parádní simulátor na zahnání dlouhých nudných chvil, které mohou nastat při deštivém počasí.

Hra je dodávána formou elektronické distribuce. Po zakoupení obdržíte všechny potřebné informace a návod na stažení instalátoru hry. Nic tedy nebrání tomu, abyste si skvělý herní zážitek za nízkou cenu mohli dopřát již dnes. 
Poznámka:
Pozor, některé hry mohou vyžadovat:
  • registraci u digitální distribuční služby - MS Store, Origin, Steam, Uplay apod. (návod naleznete v našem článku uplatnění elektronických licencí).
  • širokopásmové připojení k internetu pro hraní, úvodní nastavení, aktualizace či další funkce
  • placení měsíčních poplatků za online hraní ve více hráčích (Xbox Live, PlayStation Plus apod.)
» Všechny Všechny hry
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro HeliHeroes
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací