Samsung Galaxy AI

Asus ROG Phone

Zobrazit katalog
Asus ROG Phone
5 3 hodnocení
Mobilní telefon 6" AMOLED 2160 × 1080, 8jádrový procesor, RAM 8 GB, interní paměť 128 GB, zadní fotoaparát 12 Mpx + 8 Mpx přední fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čtečka otisků, dual SIM, neblokovaný, baterie 4000 mAh, Android 8.1 Oreo
Kód:  AST032ax Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Asus ROG Phone

Vlastnosti telefonu

158,8 mm

Asus ROG Phone

76,1 mm

Asus ROG Phone

8,3 mm

Hmotnost telefonu: 200 g

Úhlopříčka displeje

6,0"

úhlopříčka displeje

Typ operačního systému

Android 8.1 Oreo

typ operačního systému

Výdrž baterie

4 000 mAh

baterie

MicroSim

2× nano

typ SIM karty

Rozměry

76,1 × 158,8 × 8,3 mm

rozměry telefonu (Š×V×H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnitřní paměť

Typ fotoaparátu

12 + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

nejrychlejší internet

SD karta

Ne

slot na paměťové karty

Váha

200 g

hmotnost telefonu



Asus ROG Phone

Extrémně výkonné CPU Snpadragon 845

Asus ROG Phone

Inovativní GameCool chladící systém s odpařovací komorou

Asus ROG Phone

Rychlý 90Hz displej s odezvou 1 ms

Asus ROG Phone

AMOLED displej S HDR zobrazením

Asus ROG Phone

Citlivé AirTriggers s haptickými vjemy

Asus ROG Phone

Unikátní design s postranními konektory

Uznávaná společnost ASUS se rozhodla opanovat mobilní trh s herním telefonem ROG Phone, který je doslova našlapaný tím nejlepším hardwarem současnosti. Pokud to myslíte s hraním na mobilu vážně, pak nemáte jinou volbu. Můžete se těšit na velký displej, jedinečným způsobem řešené chlazení i speciálně nevrženým ovládáním s pomocí dvou programovatelných ultrazvukových AirTriggers a haptických ovladačů

Futuristický design

Voděodolné tělo ASUS ROG Phone je tvořené výhradně materiály nejvyšší možné kvality. Konkrétně se jedná o kombinaci precizně řezaného 2,5D a 3D zakřiveného skla Corning Gorilla s měděnými detaily a kovovým rámečkem.

Výkonný herní smartphone ASUS ROG

ROG Phone posouvá mobilní herní výkon na novou úroveň díky svým komponentům, které jsou všechny optimalizované pro citlivou odezvu bez prodlev a zpoždění. Osmijádrový procesor mobilní platformy Qualcomm Snapdragon 845 běží na frekvenci neuvěřitelných 2,96 GHz. Adreno 630 GPU je pak výkonný herní čip s grafickým výkonem přesahujícím předchozí generaci až o 30 %.


Asus ROG Phone

ROG GameCool

Takový výkon nutně generuje větší množství tepla. ROG Phone je však je vybaven vysoce účinným vnitřním chlazením s parními komorami a měděným rozvaděčem tepla a uhlíkovými výplněmi na desce plošných spojů pro maximální chladicí výkon. K dispozici je také odnímatelný externí AeroActive Cooler pro dodatečné zvýšení chladícího výkonu, když jde skutečně do tuhého.


16× větší oblast pro rozptyl tepla

Až o 47 % vylepšená efektivita CPU

5× delší výdrž při maximálním výkonu

6" AMOLED displej s HDR

ROG Phone využívá skvělý AMOLED displej s obnovovací frekvencí 90 Hz a časem odezvy 1 ms pro zobrazení bez rozmazání, která jsou dokonale plynulá. S širokým 108,6% DCI-P3 (sRGB 145%) barevným gamutem jsou barvy neuvěřitelně živé, takže herní světy vypadají tak nádherně, jak byly zamýšleny, a HDR zobrazení s poměrem kontrastu 10 000:1 pomáhají odhalit každý herní detail ukrytý v temných koutech.

Boční port USB-C a programovatelné AirTriggers

Logickým důsledkem hraní náročných her je zrychlené čerpání baterie. Právě proto se ASUS rozhodl osadit multifunkční port USB-C na střed boční strany. Právě to je ideální místo, které vás nebude nijak omezovat při konzumaci zábavy.

Díky unikátním ultrazvukovým dotykovým senzorům AirTrigger poskytuje telefon ROG Phone zážitek srovnatelný s herní konzolí. Dva z těchto senzorů jsou optimalizovány pro hraní na šířku jako levý/pravý trigger v horní části displeje (třetí je určen pro použití v režimu na výšku) a jsou plně programovatelné pro aktivaci všech dostupných programů na herní obrazovce. Například pro zaměřování, odpalování, výběr inventáře, řízení nebo navigaci ve hře.


Přirozený herní komfort

Při nasazení AeroActive Cooleru získáte boční USB-C port a sluchátkový 3,5mm konektor pro ničím neomezenou hru. Boční konektor se používá také pro exkluzivní rozšiřující moduly, včetně dokovací stanice pro mobilní plochu a dokovací stanice TwinView.

Asus ROG Phone

Asus ROG Phone

Pohlcující zvuk

Dva přední stereo reproduktory s inteligentními zesilovači maximalizují hlasitost. Intenzivní zážitek však slibuje i použití technologie DTS Headphone:X, která do sluchátek pošle prostorový zvuk ve vysoké kvalitě.

Osvětlení Aura RGB a rychlé nabíjení

ROG Phone je prvním telefonem na světě s osvětlením ASUS Aura RGB a osvětleným zadním logem ROG, které dokáže zobrazit celou škálu světelných režimů: statické, dýchání, efekt stroboskopu nebo barevný cyklus.

 ROG Phone proto podporuje nejen rychlé nabíjení Quick Charge 4.0, ale při použití dodávaného napájecího adaptéru ROG získáte také výhodu ASUS HyperCharge, což je technologie přímého nabití, při které jsou nabíjecí obvody uvnitř napájecího adaptéru, a ne v telefonu. To zajišťuje více energie (až 20 W) pro kratší, bezpečnější nabíjení.


Asus ROG Phone

Duální kamera

ROG Phone sází na duální kameru s obrazovým senzorem Sony IMX363. 12Mpx kamera je vybavená umělou inteligencí pro rozpoznání až 16 typů prostředí. Díky tomu vždy získáte ideální podmínky pro skvělé snímky. Sekundární zadní kamera pak používá 120° širokoúhlý objektiv pro zachycení širokého zorného pole.


Parametry a specifikace

Základní parametry

Úhlopříčka displeje
6" Hotovo!
Rozlišení displeje
2160 × 1080 Hotovo!
Konfigurace karet
Dual SIM Hotovo!
Slot na paměťovou kartu
Ne Hotovo!
Rozlišení zadní kamery
12+8 Hotovo!
Rozlišení přední kamery
8 Mpx Hotovo!

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
158,8 mm Hotovo!
Šířka
76,1 mm Hotovo!
Hloubka
8,3 mm Hotovo!
Hmotnost
200 g Hotovo!
Barva
Černá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektivů zadního fotoaparátu
2 × Hotovo!
Počet objektivů předního fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Rozlišení fotoaparátu s teleobjektivem
8 Mpx Hotovo!
Rozlišení předního fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximální světelnost
f/2 Hotovo!
Maximální rozlišení videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporovaná rozlišení a snímková frekvence (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Hotovo!

Nabíjení a výdrž

Kapacita baterie
4 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drátového nabíjení
30 W Hotovo!
Uživatelsky vyměnitelná baterie
Vestavěná baterie Hotovo!

Paměť a výkon

Operační paměť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnitřní paměť
128 GB Hotovo!
Typ paměťové karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesoru
Qualcomm Hotovo!
Počet jader procesoru
8 × Hotovo!
Frekvence procesoru
2,96 GHz (2 960 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitální kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometr, G-senzor), Gyroskop, Světelný senzor, Senzor přiblížení (proximity) Hotovo!

Obsah balení

Příslušenství v balení
Nabíječka (adaptér s kabelem), Sluchátka Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 8.1 Oreo Hotovo!
Více parametrů

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.   

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň. Plánujete hneď po uvedení mobilu do predaja predávať aj vy alebo to bude ako s Razer Phonom kde máte už asi rok napísané ,,tešíme sa" ?

kdy bude telefon dostupny?

Dobry den, vubec nechapu tu cenu za pouzity rog phone, kdyz na strankach eshopu asus ho maji novy za kolem 16000.

Ja tu vasi cenu za pouzity rog phone nechapu, kdyz na eshopu asus ho maji novy kolem 16000kc.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude telefon k dispozici i s 512GB interní paměti?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto modelem a Asus ROG phone I 512gb za 10 990 kč? Tento model je to samé ale je dražší a navíc zánovní, možná chyba, možná čtu špatně :D

Dobrý den lze cenu dát níže za rozbalene zboží u konkure byl přes 9000 tisíc ta cena co je uvedená u zboží není adekvátní

??

Dobrý den, nevíte kdy se u vás objeví ROG Phone II, a jaká bude cena? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,prosím co všechno je součástí balení telefonu? Je v balení chlazení i Dock k propojení s televizi ??Dekuji David

123
Diskuze a poradna k Asus ROG Phone
Příslušenství pro Asus ROG Phone Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ROG Phone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ROG Phone.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací